La ce te ajuta masajul prin reflexoterapie de la Fysiogand

Mai multe despre reflexoterapie

Reflexoterapie este o procedura menita sa elimine toxinele din organism si sa imbunatateasca semnificativ circulatia sangelui. Prin urmare, aceasta metoda ajuta la intarirea sistemului imunitar si ajuta organismul sa se refaca prin restabilirea echilibrului.

Tratamentul este foarte eficient si, daca este efectuat corect, poate fi profund relaxant, deoarece nu este doar un masaj pentru picioare.
reflexoterapie
Reflexoterapie poate ameliora rapid bolile cronice si acute, cum ar fi insomnie, dureri de cap, migrena severa, depresie, nervozitate, stres, atacuri de panica frecvente si disfunctii ale organelor interne, tulburari endocrine si metabolice (obezitate si diabet). In plus, aceasta metoda este potrivita pentru tratamentul reumatismului si bolii ORL, dar cel mai important este folosita pentru sindromul mainilor si picioarelor reci.

Beneficii de baza

Esecul reflexoterapie poate rezolva orice, de la dureri de cap pana la probleme ale sinusurilor si probleme stomacale. Daca sensibilitatea sunt resimtite la stimularea unei zone, aceasta indica de obicei slabiciunea organului corespunzator sau dezechilibrul corpului.

Prin aplicarea repetata a presiunii si manipularea terminatiilor nervoase, reflexoterapia poate ajuta la stergerea oricarei canale de energie blocate. Se spune ca face acest lucru miscand sangele, nutrientii si impulsurile nervoase. Acest lucru imbunatateste in cele din urma sanatatea si echilibrul general.

Combinarea terapiei de drenaj limfatic si reflexoterapia

Un pas foarte important pentru sanatatea generala a organismului, va rugam sa alegeti procedura de drenaj limfatic. Acesta este unul dintre lucrurile pe care trebuie sa le acorde cu adevarat atentie. De ce? Deoarece drenajul limfatic bine facut va poate ajuta sa eliminati toxinele din corp.

De-a lungul timpului, drenajul limfatic s-a dovedit a fi cea mai eficienta metoda. Mai ales cand doriti sa eliminati toxinele din organism. Este realizat doar de experti care aplica anumite tehnici speciale pentru indepartarea lichidului tisular din zonele umflate.

Alege si tu centrul de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti pentru un corp frumos si suplu!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » La ce te ajuta masajul prin reflexoterapie de la Fysiogand