La Cannes, Delia Antal a stat la sueta cu Justin Timberlake, Jessica Biel si Van Damme

Prezenta la cea de-a 66-a editie a Festivalului International de Film de la Cannes, actrita si regizoarea filmului “D’ORA” nu a ratat pana acum nicio premiera importanta de film si a semnat condica la cele mai tari party-uri. Delia Antal a avut astfel ocazia sa fie in aceeasi incapere cu Leonardo DiCaprio, Justin Timberlake, Jessica Biel, Sasha Cohen, Carey Mulligan si multi alti actori de la Hollywood. Dupa premiera filmului “Marele Gatsby” de la Cannes, Delia Antal a avut acces la petrecerea privata. S-a bucurat sa fie inconjurata de atatea nume mari si a avut emotii atunci cand a schimbat si cateva vorbe cu unii dintre acestia.

“Sunt incantata ca am avut ocazia si anul acesta sa fiu prezenta la Festivalul International de Film de la Cannes. Mi-a placut filmul “Marele Gatsby”, am fost la afterparty si atmosfera a fost pe masura asteptarilor, fiind inconjurata de actori de calibru de la Hollywood. Circumstantele au fost de asa natura incat nu am putut face poze cu ei. Dar vor mai fi ocazii, cu siguranta!”, povesteste Delia Antal. “S-au strans cu totii la Hotel Du Cap Eden Roc, la un bar select unde vin toate celebritatile prezente la Cannes. Am fost si eu acolo si am avut placerea sa pot vorbi atat cu Justin Timberlake, Jessica Biel, Sasha Cohen (Borat), Carey Mulligan, Jean-Claude Van Damme si Matt Damon. Sunt foarte relaxati si abordabili si e o placere sa stai de vorba cu ei. De exemplu, pe Justin Timberlake l-am intrebat despre actorie si muzica. Mi-a spus ca are momente cand ar vrea sa faca doar actorie, sau cand vrea sa se axeze doar pe muzica. Ii place ceea ce face si cateodata face si muzica si actorie in paralel. Intr-o alta seara, la Eden Roc le-am admirat pe Uma Thurman, Naomi Watts si Kirsten Dunst. Dintre personalitatile de la noi, au fost la Cannes frumoasa Loredana, este o artista desavarsita si are o caldura sufleteasca aparte, dar si regizorul Calin Peter Netzer. Cu ei am petrecut super impreuna. Am avut o companie placuta!”, a mai adaugat Delia Antal.

Printre filme si seminarii, Delia Antal a mai fost la Cannes la deschiderea oficiala a festivalului, la Jimmy Choo si Hollywood Reporter party, Fashion TV, dar si la alte petreceri in cluburile exclusiviste de pe Riviera Franceza. Totodata, actrita si regizoarea s-a rasfatat in hotelul in care s-a cazat cu vizite la Spa si masaje si a avut machiajul asigurat de Academia de machiaj AOFM din Londra.