L amour ro salon de masaj erotic Elibereaza ti corpul si mintea Invaluie te in senzualitate si erotism

Cand te-ai simtit ultima oara cu adevarat bine..relaxat si totodata, satisfacut? Vrei sa te ¨rupi¨ de tot stresul din jurul tau si sa te bucuri de momente pline de senzualitate? Ce zici sa petreci in compania unor femei superbe, gata sa te relaxeze din cap pana-n picioare?

Cand te simti incordat, stresat si prea incarcat de griji, lasa-te pe mana unor fete care sa te rasfete si sa-ti ofere relaxarea de care ai nevoie! L’amour salon de masaj erotic te asteapta intr-o atmosfera incitanta, departe de ochii curiosilor si departe de privirile conservatoare.

Situat in centrul Bucurestiului, aproape de Intercontinental, L’amour este un altfel de salon de masaj erotic. Noi punem accentul pe servicii profesionale si alegem in echipa noastra doar experte in arta masajului, atat clasic cat si erotic. Odata ce-ai ajuns la noi, tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi si sa dai frau liber chiar si celor mai ascunse fantezii. Te vei simti altfel dupa o astfel de experienta!

Body massage, masaj erotic, dublu masaj, masaj L-amour. Acestea sunt serviciile pregatite special pentru tine de L’amour, salon de masaj erotic. Tu pe care il alegi?

Salon de masaj erotic-Placerea dincolo de trup

Ceea ce pentru multi este un subiect tabu, pentru altii este o sursa ideala de relaxare si vindecare a sufletului. Masajul erotic este practicat inca din cele mai vechi timpuri in toate traditiile lumii, fiind si astazi o activitate pastrata cu strictete de cei care vad dincolo de inhibitii si stereotipii.

Masajul erotic inseamna mai mult decat atingeri, mangaieri si miscari lascive. Masajul erotic este o metoda prin care mintea isi recapata echilibru, iar trupul energia.

Facut ca la carte, masajul erotic imbina tehnicile de meditatie cu exprimarea sexualitatii, iar rezultatul are intodeauna efecte benefice pentru intregul oranism si pentru spirit. In fond, este de notorietate ca omul poate atinge culmile supreme doar prin practici sexuale.

Masajul erotic nu inseamna vulgaritate, ci inseamna arta relaxarii depline.

Nu oricine poate pune in valoare practicile masajului erotic, ci doar persoane cu pregatire..si cu atingeri menite sa resusciteze intregul organism.

Un salon de masaj erotic este locul in care experimentezi simturi si senzatii noi..departe de tot ceea ce ai trait pana acum.

Te incanta ideea sa treci pragul unui astfel de salon? Ar fi o alegere inspirata, la care, cu siguranta, vei apela regulat.

L’amour-Salon de masaj erotic. Pachete complete pentru o relaxare deplina

Atingeri cu sani voluptosi si obraznici, un joc erotic in doi ,rasfat total si multa sampanie..intr-un cadru intim. Cu asta te intampina L-amour, salon de masaj erotic, locul dedicat placerilor interzise!

Vrei ca o domnisoara apetisanta sa-ti maseze corpul in zonele intime? Vrei sa simti trupul maseuzei nud peste al tau? Iti doresti un joc in trei..cu doua femei pregatite sa te elibereze de prejudecati? Sau poate preferi rafinamentul erotic, asezonat cu sampanie si seductie.

Vino la salonul nostru si gusta din placerile vietii..Te atentionam: provoaca dependenta!

Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina www.l-amour.ro si fa-ti curaj sa intri intr-o lume exclusivista, luxoasa si erotica…foarte erotica!

» Preluat de pe LivePr.ro
L amour ro salon de masaj erotic Elibereaza ti corpul si mintea Invaluie te in senzualitate si erotism