Krypton Unplugged a lansat la Rock FM piesa Am uitat cum arati

aprilie 9, 2013

Cristi Hrubaru l-a avut luni invitat in studioul Rock FM pe Gabi Nicolau 'Gurita', vocalul trupei Krypton, care a lansat in premiera single-ul „Am uitat cum arati”, de pe albumul „O parte din noi”, a carui lansare va alea loc pe 9 mai.

„Facem o figura noua. Am 'reinventat' unplugged-ul in forma Krypton. Dincolo de Krypton Reunion - care fiinteaza in continuare si canta rock-ul pe care il stim cu totii, am facut un proiect cu Eugen Mihaescu, impreuna cu invitata noastra Teodora la viola, care se numeste Krypton Unplugged”, a povestit Gabi fanilor.

„Ajungem in spatii mai mici, mai aproape de public, cu aceleasi piese binecunoscute ale Krypton-ului, mai vechi sau mai noi, interpretate tot in maniera noastra, dar mai calm”, a povestit el.

Artistul a declarat ca trupa va lansa noul album pe 9 mai. Evenimentul va fi urmat de concerte pentru romanii din strainatate si, probabil, de un turneu in tara la toamna.

„In diaspora exista in permanenta o sete si un dor de casa. Exista artisti din Romania care abia mai ajung in tara, stau mai mult pe acolo. O sa incercam din toamna sa plecam si in Statele Unite, si in Canada”, a afirmat invitatul la Rock FM.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro