Kempes (Rezident Ex): N-am plecat din Romania de bine. Am fost foarte deceptionat

aprilie 26, 2013

Ovidiu Ioncu „Kempes” si Tavi Iepan, doi dintre membrii fondatori ai Rezident Ex au fost joi dimineata invitatii lui Lucian Boariu in studioul Rock FM, unde au lansat primul album al trupei, intitulat Alpha.

Artistii au dezvaluit motivul pentru care au decis sa lanseze noul album in aceasta perioada. „Dupa cum stiti, venim din departari si nu am avut posibilitatea sa ajunge mai repede. O data viitoare ar fi fost in august. Fanii nostri asteapta de atat timp albumul si am hotarat sa-l lansam chiar in aceasta perioada, care nu este asa de propice pentru ce vrem sa facem noi. Totusi, aceste trei intalniri pe care dorim sa le avem cu prietenii vor fi un party. Nu e vorba de un concert normal. Este un recital cu piesele de pe album si poate doua, trei alte piese”, a declarat Tavi Iepan.

„Pe noi ne intereseaza sa-i intalnim pe fanii nostri si sa stam, cum stam cu prietenii, la o discutie”, a mai spus el.

„Eu am fost foarte deceptionat. Eu n-am plecat din Romania de bine. Dupa cateva luni de la plecare, am vrut sa vad ce se intampla (cu muzica rock din Romania – n. red.) si n-am fost foarte incantat”, a declarat Kempes.

In Australia „sunt trupe foarte bune de rock, numai ca informatia nu ajunge la marele public. Sunt artisti foarte valorosi, dar, in afara de Internet, ai foarte putine sanse sa auzi ce se intampla”, a spus artistul.

„Speram ca in toamna sa facem turneu national. Doar speram”, a declarat Kempes. „Problemele sunt de logistica si de sponsori. În momentul de fata, tot ce aud, pe toate canalele oficiale si neoficiale, e ca sponsorii nu mai dau bani pentru asa ceva. Nu sunt sume enorme, dar, totusi, sunt niste sume. Ar fi foarte trist ca in Romania de azi sa aducem noi bani de acasa pentru a merge in turneu. Dar, daca in tara asta exista un potential si daca muzica aceasta are importanta, noi suntem pregatiti si maine sa facem lucrul acesta”, a declarat si Tavi Iepan.

Rezident Ex va concerta pe 1 mai in Bucuresti (True Club), pe 3 mai in Timisoara (Club Daos) si pe 4 mai in Arad (Club Flex).
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro