Kate Moss pierde contracte in urma scandalului cu droguri

Casele de moda Chanel si Burberry au fost astazi cei mai recenti patroni care au reziliat contractul cu supermodelul Kate Moss in urma scandalului de cocaina in care aceasta a fost implicata.Faimoasa casa de moda Chanel a declarat ca nu are nici un plan de colaborare cu Kate Moss dincolo de sfarsitul contractului ei din octombrie.Un purtator de cuvant al uriasei case de moda a spus: “Chanel are o campanie de publicitate cu Kate Moss care trebuie sa se sfarseasca la sfarsitul lunii octombrie. Compania nu are planuri sa mai colaboreze cu Kate Moss la noile campanii de promovare din viitorul apropiat.”
Si Burberry a anuntat ca a anulat o campanie de publicitate cu Kate Moss planificata deja. Burberry a declarat: “Kate a fost intotdeauna un manechin fantastic ,care a lucrat la un nivel profesional pentru Burberry. Ne pare rau pentru circumstantele ei din prezent si speram ca va reusi sa depaseasca problemele cat mai repede posibil. Ii dorim lui Kate toate cele bune”.
Magazinul High Street H&M a declarat ca a decis ieri sa scoata din reclamele sale fotomodelul cu necazuri, spunand ca contractul era “inconsistent” cu privire la campania sa impotriva abuzului de droguri.
Politia din Londra i-a investigat pe distribuitorii de droguri mai degraba decat pe utilizatori , dar “politia este adaptabila la impactul evenimentelor”, a declarat Ian Blair , comisarul politiei metropolitane. Blair a spus reporterilor ca nu va comenta in mod direct acest caz dar a adaugat: “Trebuie sa fim atenti la impactul unui asemenea comportament asupra tinerilor, si daca sunt probe atunci trebuie luate masuri”. (Adela Groza)