Kate Middleton nu mai este cea mai eleganta femeie din familiile regale

august 19, 2015

Conform publicatiei lefigaro.fr, revista britanică Hello! a cerut unui număr de 30.000 dintre cititorii săi să alcătuiască un clasament al celor mai elegante femei din familiile regale, iar surpriza a fost că ducesa de Cambridge, Kate Middleton, care se afla în fruntea listei de când s-a căsătorit cu prințul William, a căzut în acest an, nu pe locul al doilea, ci pe al treilea. Primul loc este ocupat de această dată de Mary a Danemarcei, născută Mary Donaldson.

Soția prințului moștenitor Frederik, in varsta de 43 de ani, a fost desemnată în fruntea clasamentului de 30% dintre cititorii revistei Hello!, fiind urmată îndeaproape de regina Maxima a Olandei, pe ultima treaptă a podiumului aflându-se Kate Middleton. În clasament se mai regăsesc reginele Letizia a Spaniei și Rania a Iordaniei, prințesele Mette-Marit a Norvegiei și Victoria a Suediei, precum și contesa Sophia de Wessex.

Depunctarea tinerei soții a prințului William nu pare neașteptată după noile reguli de stil impuse de regina Elisabeta a II-a. Cea care aducea o nuanță de modernitate casei regale britanice s-a văzut obligată de bunica soțului ei să poarte 'fuste lungi și numai bijuterii ale coroanei'. Potrivit presei britanice, lui Kate i s-ar fi interzis lacul de unghii colorat, fustele deasupra genunchilor și încălțămintea cu platformă.

Sursa: Agerpres

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro