Kaspersky Lab ofera solutii de securitate pentru terminalele Samsung

ianuarie 26, 2012

Kaspersky Lab anunta ca a devenit Golden Member in cadrul Samsung Enterprise Alliance Program. Acest nou parteneriat global reprezinta o oportunitate de cooperare mai stransa intre cele doua companii si de includere a solutiilor Kaspersky Lab pe o gama extinsa de terminale Samsung.
 

„Acest parteneriat global cu Samsung Electronics reprezinta trecerea la un nou nivel al cooperarii noastre”, a declarat Garry Kondakov, Chief Sales and Marketing Officer in cadrul Kaspersky Lab. „Statutul de Golden Member in cadrul Samsung Entreprise Alliance Program ne va fi util in dezvoltarea solutiilor de securitate mobile bazandu-ne pe vasta experienta a Samsung si ne va ajuta sa extindem canalele de distributie a suitelor noastre, prin intermediul retelei globale a Samsung Electronics, imbunatatindu-ne astfel pozitia pe piata la nivel global”, a incheiat Kondakov.

Samsung Entreprise Alliance Program este un program de parteneriat complex, proiectat pentru a oferi beneficii personalizate in ceea ce priveste vanzarile, marketing-ul si dezvoltarea solutiilor. Parteneriatul are scopul de a permite celor mai importanti producatori de software independenti locali si globali, precum si partenerilor de integrare a sistemelor, sa implementeze noi modele de profit cu ajutorul business-ului Samsung Electronics cu solutii mobile.

In calitate de Golden Partner, Kaspersky Lab va furniza Samsung suitele Kaspersky Mobile Security si Kaspersky Tablet Security, pentru a asigura protectia terminalelor mobile Samsung ce opereaza sistemul Android. Aceste solutii asigura cel mai inalt nivel de securitate pe baza protectiei avansate impotriva incalcarii intimitatii, a pierderii sau furtului dispozitivului, a apelurilor sau mesajelor deranjante, precum si impotriva malware-ului.

De asemenea, statutul de Golden Partner al Kaspersky Lab prevede si furnizarea de software de protectie a consumatorilor pentru PC-urile, notebook-urilor si netbook-urilor Samsung, care folosesc sistemul de operare Microsoft Windows. Pentru produsele utilizate in companii, Kaspersky lab va oferi suita Kaspersky Endpoint Security, diverse modele de business si o abordare flexibila, astfel incat sa furnizeze cel mai inalt nivel de securitate pentru fiecare client corporate.
.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro