Julio Iglesias va concerta pe 22 iulie la Sala Palatului

martie 19, 2014

Cântărețul Julio Iglesias va susține un concert în Capitală, pe 22 iulie, la Sala Palatului. Fanii din București se vor putea bucura de muzica artistului când acesta va urca pe scenă, alături de orchestra sa. Julio Iglesias le promite spectatorilor o seară magică cu foarte multe melodii celebre care nu au mai fost cântate, până acum, în show-urile susținute în România.

Julio Iglesias a susținut două concerte sold-out  în toamna anului trecut în capitală. Artistul a declarat că s-a îndrăgostit de România și de generozitatea oamenilor de aici, de aceea a hotârât să se întoarcă. Biletele pentru concertul din vară au fost puse în vânzare în rețeaua Vreau Bilet, la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center, Librăria Eminescu, magazinele EuroGsm, dar și la Sala Palatului. Prețurile acestora diferă în funcție de categoria de loc: categoria IV - 180 de lei, categoria III - 230 de lei, categoria II - 270 de lei, categoria I - 370 de lei şi VIP - 450 lei.

Julio Iglesias este artistul care a cântat şi înregistrat melodii în cele mai multe limbi din istoria muzicii. În cei 45 ani de carieră, Julio Iglesias a primit 2.600 de discuri de aur şi platină. A susţinut peste 5.000 de concerte în 600 de oraşe din întreaga lume, pentru peste 60 de milioane de spectatori.

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro