Jocurile Nationale Special Olympics 2008

Aprinderea Flacarii Sperantei, Cercul prieteniei, Juramantul Special Olympics, spectacolul bucuriei de a participa si dorinta de a castiga sunt principalele puncte de atractie ale evenimentelor sportive Special Olympics.
Peste 400 de sportivi, antrenori si voluntari sunt implicati in acest eveniment care celebreaza sportul si fair-play-ul.
Jocurile Nationale Special Olympics 2008 vor avea loc la Constanta, in perioada 15-18 mai, si se vor desfasura cu sprijinul Fundatiei Vodafone Romania, al sponsorilor: Fundatia Marius Ivan, BRD, Coca-Cola, Carrefour, Nivea, Colgate si Rostar si al partenerilor: Primaria Constanta, Consiliul Judetean Constanta, Directia pentru Sport, ANEFS, FEFS Constanta, Lions, Essilor, Safilo.
La cel mai mare eveniment national Special Olympics din 2008, vor participa peste 400 de sportivi, antrenori si voluntari, reprezentand 50 de scoli speciale, scoli si licee de masa, 22 de ONG-uri si universitati din intreaga tara.
Ceremonia de deschidere a Jocurilor va avea loc joi, 15 mai 2008, ora 18.00, la Casa de Cultura din Constanta. Festivitatea va fi prezidata de Cristian Topescu si Larisa Claru iar spectatorii se vor delecta cu spectacolul Art Gymnastics Performance si concertul trupei Hi-Q.
Programul Jocurilor Nationale include:
• competitii de atletism, bocce si atletism integrat pe echipe
• evaluari medicale gratuite ale sportivilor Special Olympics, in cadrul proiectului Sportivi Sanatosi
• seminarul Forumul Familiilor la care vor lua parte parintii sportivilor Special Olympics. In cadrul seminarului se vor dezbate probleme legate de sanatatea sportivilor Special Olympics
• concursul de proiecte Participa! care are ca scop stimularea implicarii elevilor ca voluntari in activitatile Special Olympics
Duminica, 18 mai, sunt programate finalele competitiilor, urmate de festivitatea de premiere.

Bucuria sportivilor de a fi premiati si apreciati de comunitate reprezinta implinirea misiunii noastre, iar noi suntem onorati de intalnirea cu sportivii speciali la fiecare eveniment Special Olympics!

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro