JobIn.ro – un site nou de joburi

S-a lansat JobIn.ro – un nou site de joburi in care iti poti gasi jobul dorit, intr-un mod cat se poate de simplu. JobIn isi propune sa ofere utilizatorilor sai servicii profesioniste, complete, prin accesul la o baza de date ce acopera toate domeniile profesionale.

Pentru ca internetul a devenit cel mai important mijloc de gestionare a pietei fortelor de munca, atat in Bucuresti, cat si in alte mari orase din tara, JobIn isi ofera serviciile la nivel national.

Designul simplu transforma site-ul JobIn.ro intr-unul extrem de accesibil pentru candidati, care pot cauta in baza de date jobul care li se potriveste cel mai bine, sau pot completa online propriul CV, gratuit!

Companiile pot cauta profilul candidatului ideal printre CV-urile inregistrate in baza de date JobIn, sau pot adauga propriul anunt de angajare. Pentru aceasta, este suficienta alegerea tipului de abonament care sa corespunda cel mai bine nevoilor de recrutare ale companiei.

Recrutarea online a devenit in ultimii ani extrem de populara, datorita eficientei de care da dovada, atat din punct de vedere al costurilor reduse si economiei de timp, cat si din punct de vedere al recrutarii celor mai buni candidati.