JerryCo lanseaza videoclipul Pentru Tine

Artistul hip-hop JerryCo incepe in forta anul 2013 si lanseaza videoclipul “Pentru Tine”.

Dupa single-ul “Oriunde, Oricand (feat. Tataee & Mario V)” si “Draga Jurnal”, un clip creat special pentru fani si exclusiv pentru internet, “Pentru Tine” reprezinta cel de-al doilea single si videoclip oficial al urmatorului album semnat de artist, care se numeste “Sange Albastru”.

Piesa este o veritabila declaratie de dragoste inspirata dintr-o relatie serioasa din trecutul lui JerryCo, ce l-a lasat cu regretul ca nu a reusit sa ii arate fostei sale prietene ce simtea cu adevarat.

Interpretarea versurilor este realizata intr-o nota emotionala fara precedent printre single-urile lansate de JerryCo pana acum. Înca de la inceputul piesei se simte o tensiune sentimentala care creste gradual, pregatind terenul pentru strigarea “As face orice pentru tine”, ce reprezinta apogeul refularii sale interioare. Altfel spus, ultimul vers al refrenului este o expresie care are la baza sentimente reale si intense, dar care, in realitate, a fost spusa prea tarziu.

Videoclipul piesei a fost conceput in ideea de a urmari mesajul ei, si anume ca in dragoste nu exista limite. În mare parte, scenariul da viata unor experiente reale din viata lui JerryCo, iar scenele de final ilustreaza o situatie in care ego-ul nu poate opri un om, indiferent cat de departe trebuie sa mearga pentru a-si arata sentimentele.

Videoclipul “Pentru Tine” nu are doar o poveste interesanta, ci si o productie cu cifre impresionante. Cu un buget de aproape 5000 de euro, clipul a fost filmat in cinci locatii din Bucuresti pe parcursul a 30 de ore. Rolul prietenei lui JerryCo este jucat de Mateea Marasescu, o tanara actrita de 25 de ani ce s-a remarcat in scurt metraje precum “Dar eu ce fac aici?” si “Drepturi de Autor” si care in prezent studiaza teatru alaturi de colegii sai de actorie la “Teatrul Odeon”.

De calitatea si caldura imaginii videoclipului s-a facut responsabil Catalin Muntean, fotograf de moda si colaborator Playboy Romania, iar regia, montajul, grafica si post-productia ii apartin lui Sega (Frategrafia) cu care JerryCo a lucrat si la ultimele sale doua videoclipuri.

“Nu e nimic ce n-as face pentru tine!”… Acestea sunt primele cuvinte pe care le declara JerryCo dupa ce a ratat o cina speciala pregatita de iubita lui, care a plecat. Singur la masa, isi aminteste cateva clipe de fericire si momente fierbinti petrecute alaturi de prietena lui. În ce fel, sau daca reuseste sa o recucereasca, va invitam sa aflati singuri urmarind noul videoclip al artistului.

JerryCo este artistul care a schimbat jocul in industria muzicala din Romania cand, pe 7 aprilie 2010, a lansat albumul sau de debut “Orice E Posibil”. Albumul, lansat de Legend Audio, casa de productie independenta a lui Tataee (B.U.G. Mafia), fostul manager al artistului, a fost primul LP oferit gratuit pe internet in Romania. Materialul s-a bucurat de o mare priza la public, fiind descarcat de peste 60 de mii de ori de pe site-ul oficial JerryCo, iar videoclipurile oficiale au generat milioane de vizualizari pe Youtube inca din primul an.

În toamna lui 2011, artistul se desparte de Legend Audio, dar ramane in relatii bune cu Tataee, care apare ca invitat si produce doua piese pentru urmatorul sau album.

“Pentru Tine” marcheaza un moment special in cariera artistica a lui JerryCo, acesta fiind primul videoclip realizat si lansat sub egida Sprint Music, casa de discuri cu care artistul a semnat in noiembrie 2012. O alta premiera o reprezinta faptul ca, odata cu lansarea acestui nou single, JerryCo introduce pe piata muzicala si noua lui casa de productie audio-video, care se numeste Stereo King.. Fondat de curand impreuna cu prietenul sau Mario V, acest nou label va fi umbrela tuturor materialelor semnate JerryCo si Mario V, dar si ale unei artiste surpriza.

Atat piesa, cat si videoclipul “Pentru Tine” sunt primele produse oficiale Stereo King.