JerryCo isi dezvaluie idila cu vecina in seria de lansari muzicale saptamanale

JerryCo isi continua lansarile saptamanale ale pieselor de pe albumul “Sange Albastru” si prezinta piesa “Vecina Mea”.

Dupa ce saptamana trecuta a inceput promovarea noului sau albumul prin publicarea piesei care ii poarta si numele, “Sange Albastru (feat. Alex Vasilache)”, artistul hip-hop JerryCo lanseaza piesa “Vecina Mea”.

“Vecina Mea” este o poveste amuzanta cu aer adolescentin despre “feeling-ul pe care il ai atunci cand iti place mult de cineva” si incerci sa ii arati persoanei respective ce simti.

Despre modul de procedura si rata de succes pe care o are JerryCo in astfel de situatii, artistul detaliaza sincer si cu lux de amanunte atat in versurile piesei, dar si intr-un video inedit pe care il puteti urmari dupa ce se termina track-ul si in care artistul divulga si cateva indicii despre vecina sa din prezent.

“Vecina Mea” este o compozitie muzicala realizata de Agresiv si JerryCo, iar de productie s-a ocupat nimeni altul decat Tataee (B.U.G. Mafia).

“Sange Albastru”, cel de-al doilea album de studio al artistului, vine cu o modalitate inedita de a pune un LP la dispozitia publicului, astfel ca fanii artistului hip-hop se vor bucura saptamanal de cate o piesa noua de pe “Sange Albastru” in ziua joi, la ora 12:00.

Procesul de lansari saptamanale va dura pana la epuizarea tuturor track-urilor incluse pe album nelansate pana in prezent, iar cea din urma piesa va reprezenta si un nou videoclip oficial al albumului “Sange Albastru”. Fiecare piesa va beneficia de un cover special si un clip surpriza cu JerryCo si invitatii sai.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro