Jennifer Lopez premiata de Amnesty pentru ultimul sau film

Starul holiwoodian Jenifer Lopez a fost premiata de catre grupul prentru drepturile omului Amnesty International pentru ultimul sau film, “Bordertown”.

Bordertown este un cartier din orasul Ciudad Juarez aflat in Mexic, care a cunoscut o perioada de criza datorita numarului mare de rapiri si crime nerezolvate indreptate impotriva tinerelor.

Lopez, joaca rolul unui jurnalist care incepe investigarea crimelor in serie.

Actrita a primit premiul din partea Amnesty International inainte de a avea loc premierea filmului in cadrul festivalului de la Berlin.

Starul, in varsta de 37 de ani, a declarat ca a fost onorata sa primeasca premiul din partea Primului Ministru al East Timor, Jose Ramos-Horta, laureat al premiului Nobel pentru pace. (atitudinea.ro)

Socant dar nimeni nu stie cate crime au fost comise in Ciudad Juarez incepand din anul 1993 dar Amnesty spune ca numarul lor este mai mare de 400.

Lopez a descris situatia ca “una dintre cele mai socante si zdruncinatoare crime impotriva umanitatii.”

La ceremonia Amnesty de la Berlin a fost prezenta si Norma Andrade a carei fetita de 17 ani a fost ucisa in februarie 2001. “Este o femeie remarcabila si puternica,” a declarat Lopez.

“Bordertown” ii mai aduce pe ecrane si pe Antonio Bandera si Martin Sheen. Nu se stie inca data cand filmul va fi difuzat in cinematografe. (atitudinea.ro)