Iubitorii de calatorii pot descoperi orasele fascinante ale Europei cu ajutorul abonamentului Eurolines Pass

Principalele avantaje ale acestui tip de serviciu oferit de Eurolines sunt pretul redus si flexibilitatea pentru excursii in Europa, intrucat utilizatorul este liber sa isi aleaga ruta dorita in functie de destinatiile turistice pe care vrea sa le viziteze, singura conditie fiind ca traseul sa duca dintr-o tara in alta, fara sa fie repetata o calatorie.

Odata ce abonamentul a fost validat in prima zi de excursie in Europa, continand numele posesorului, numarul pasaportului si semnatura acestuia, Eurolines Pass da dreptul turistului sa calatoreasca intre orasele indicate, avand incluse taxele de drum si ferryboat.

Amsterdam, Budapesta, Copenhaga, Oslo, Paris, Roma, Strasbourg, Geneva, Viena, Praga, Londra, Dublin, Frankfurt, Barcelona si Madrid sunt doar cateva dintre locatiile in care clientii pot ajunge cu ajutorul Eurolines Pass.

Este recomandat ca posesorii abonamentului sa isi rezerve fiecare calatorie la biroul Eurolines sau in statia de autocar cu cel putin 48 ore inainte. In plin sezon, aceasta trebuie efectuata cu mai multe zile inainte, intrucat serviciul este foarte solicitat. Rezervarea va fi transmisa catre un birou Eurolines, iar utilizatorii vor primi raspuns pe e-mail cu 24 ore inainte de plecare.

Detalii despre tarife si ofertele de calatorie gasiti pe site-ul oficial al companiei Eurolines.» Preluat de pe LivePr.ro
Iubitorii de calatorii pot descoperi orasele fascinante ale Europei cu ajutorul abonamentului Eurolines Pass