IT Camp 2012 - Conferinta premium pe tehnologii Microsoft

mai 9, 2012

CodeCamp si ITSpark organizeaza Conferinta IT Camp in perioada 28-29 mai la Grand Hotel Napoca din Cluj -Napoca, adresata profesionistilor implicati in implementari de tehnologie Microsoft si managerilor cu rol decizional, ce doresc sa fie la curent cu ultimele tehnologii din domeniul IT, sa-si imbogateasca cunostintele tehnice si care urmaresc participarea la training-uri cu adevarat eficiente, bazate pe tehnologiile disponibile astazi.
Organizatorii au pregatit doua zile in care dezvoltatorii, profesionistii IT si arhiectii pot beneficia de peste 30 de sesiuni tehnice si open panel, prezentate de peste 30 de speakeri locali si internationali. Intre acestia, doi experti cu titul de Microsoft Regional Director (Tim Huckaby, RD si MVP, numit de catre presa de specialitate un "pionier al revoluţiei Smart Client"; Ciprian Jichici, RD si MVP) si peste 20 de experti cu titlul Microsoft Most Valuable Professional (MVP), o parte din ei fiind speakeri internationali (Paula Januszkiewicz, Enterprise Security MVP; Lino Tadros, C# MVP; Martin Kulov, Visual Studio ALM; Giorgio Garcia-Agreda, Dynamics CRM MVP; Alessandro Pilotti, IIS MVP; Mihai Tataran, ASP.NET MVP).

Conferinta acopera teme de interes general precum Hyper-V, Office 365 si Private & Public Cloud pentru profesionistii IT, Windows Azure si platforme de cloud, aplicatii pentru Windows 8 Metro si dezvoltarea de jocuri XBox Live pentru Windows Phone pentru dezvoltatori, iar pentru arhitecti Domain Driven Design, paneluri publice si multe altele.

Continutul va fi organizat pe trei track-uri paralele (pentru arhitecti, dezvoltatori si profesionisti IT), adresând probleme si nevoi specifice fiecarei audiente. In paralel cu aceste track-uri, se pune la dispozitia participantilor o sala dedicata laboratoarelor Hands-On-Labs (HOL), cu toate resursele necesare parcurgerii laboratoarelor pe cont propriu (statii de lucru cu masini virtuale pre-instalate si documentatia necesara pentru finalizarea cu succes a fiecarui laborator, descrisa pas cu pas).

Taxa de participare la conferinta este de 375 lei şi include accesul la toate sesiunile din cadrul conferinţei, precum si toate costurile legate de participare. Pe parcursul intregului eveniment se vor organiza concursuri cu premii surpriza, iar dupa eveniment participanţii vor avea acces exclusiv la inregistrarile video ale tuturor prezentarilor, in cazul in care nu au reusit sa ajunga la toate sesiunile care prezentau interes.

Prima editie a conferintei IT Camp a avut 21 de sesiuni tehnice, ce s-au desfasurat pe doua track-uri paralele (Dev si ITPro), si a inregistrat peste 240 de participanti. Continutul a fost prezentat de speakeri locali si internationali, dintre care un expert cu titlul Microsoft Regional Director si 10 experti cu titlul de Microsoft Most Valuable Professional.

Pentru mai multe informatii legate de agenda, locatie si inregistrare, va rugam sa accesati www. itcamp .ro .

CodeCamp.ro este comunitatea dezvoltatorilor pasionati de software din Romania. Fiind unul din locurile de intâlniri virtuale ale specialistilor in .NET din România, CodeCamp.ro ajuta dezvoltatorii pe aceste tehnologii sa invete si sa ramâna la curent cu noutatile platformei.

ITSpark.ro este o comunitate tehnica, utila celor implicati in zona IT-Pro entry si mid-level – studenti sau incepatori in domeniul IT, personal tehnic si non-tehnic din segmentul IMM/ONG si end-users – care fie sunt la inceput, fie vor sa invete mai multe despre acest domeniu.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro