Istoria tricoului

Cand vine vorba de tricouri si stil, opiniile se impart adesea in doua tabere. Sunt acei barbati, marea majoritate a acestora, care vad tricoul indispensabil unei garderobe complete si mai sunt barbatii traditionalisti, in numar mic ce-i drept, care spun ca tricourile nu ar trebui niciodata purtate in afara unei plaje sau sali de gimnastica.

Dincolo de cele doua pareri, tricourile sunt o piesa vestimentara clasica si versatila, potrivite pentru a fi purtate in anumite ocazii si deloc in altele. Chiar daca tricourile reprezinta o haina de baza din dulap, exista si posibilitate ca ele sa fie purtate prost.

In timp ce tricoul pe care-l stim noi, clar, este o varianta moderna, inceputurile acestuia sunt de peste acum un secol. In trecut tricourile erau cusute din materiale naturale precum lana sau matasea, fiind special concepute pentru a fi purtate direct pe piele pentru a absorbi transpiratia, servind drept bariera intre pielea barbatului si articolele de imbracaminte mai scumpe care trebuiau protejate de murdaria corporala.

In timpul revolutiei industriale, s-a trecut la fabricarea tricourilor din bumbac, dar si din materiale sintetice si usor, usor, au ajuns sa fie purtate nu doar pe sub haine, ci si individual. Erau preferate mai ales de muncitorii din fabrici si uzine pentru ca erau racoroase si dadeau libertate de miscare. Confortabile, ieftine si usor de curatat, tricourile au fost adoptate cu entuziasm de sportivi, militari, fermieri si muncitori de toate felurile.

De la tesaturile albe din care erau fabricate, s-a trecut la cele colorate si mai apoi la diverse printuri de texte si forme. Foarte curand tricourile au inceput sa devina o modalitate de exprimare personala, orice purtator putand scrie pe tricou tot ce dorea sa citeasca si ceilalti.

King Size Outside | Haine XXL pentru barbati

Indiferent de dimensiunile corpului, tricourile pot fi purtate cu succes, mai ales daca se alege materialul potrivit. Pe site-ul http://www.kso.ro/ exista tricouri potrivite pentru persoanele care au probleme cu kilogramele. Oferta este variata, preturile sunt corecte, iar calitatea este ridicata. In afara de tricouri, in magazinul online King Size Outside gasiti diverse haine de marimi mari de foarte buna calitate: hanorace, treninguri, camasi si chiar blugi pentru barbati XXL. Pentru oamenii cu greutate, KSO are intotdeauna hainele potrivite!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Istoria tricoului

Comments

comments