Istoria EuroJackpot

Doriți să aflați istoria unei loterii europene tinere și în curs de dezvoltare rapidă ca EuroJackpot? Citiți articolul curent și veți găsi informații despre începutul acestui joc fascinant!

Este destul de interesant de știut că ideea de a crea EuroJackpot a apărut din cauza popularității loteriei EuroMillions. Este evident că un astfel de joc masiv internațional a fost capabil să ofere jackpot-uri mai mari și premii suplimentare pentru cetățenii țărilor europene decât propriile lor jocuri de loterie națională. Prin urmare, în anul 2011 reprezentanții Sloveniei, Italiei, Țărilor de Jos, Germaniei. Danemarcei și Finlandei s-au întâlnit la Amsterdam pentru a crea un nou joc de loterie. Rezultatul negocierilor a fost înființarea unui nou joc de loterie numit EuroJackpot. Prima dată a extragerilor EuroJackpot a fost pe data de 23 martie 2012. Primul bilet pentru această extragere a fost vândut pe 17 martie.

Succesul acestui joc a fost atât de mare încât mai multe jocuri noi s-au alăturat loteriei după aceea. Imediat după negocieri Estonia a decis, de asemenea să participe la loterie. Apoi, Spania s-a alăturat loteriei pe data de 30 iunie 2012. Această țară a conectat profiturile provenite din vânzarea biletelor de loterie cu Organizația Națională a Nevăzătorilor spanioli numită ONCE.

Apoi, următoarele țări au decis să coopereze cu EuroJackpot. Suedia, Croația, Norvegia, Islanda, Lituania și Letonia au început să vândă biletele de loterie Eurojackpot pe data de 1 februarie 2013. Următoarele țări care s-au alăturat jocului au fost Ungaria și Republica Cehă. Acestea au început să vândă biletele EuroJackpot pe data de 9 octombrie 2015. În același an, o altă țară și-a început cooperarea cu loteria EuroJackpot, aceasta este Slovacia. Există deja informații că Polonia a aderat, de asemenea, la acest joc unic.

Este esențial să adăugăm că, practic, toate țările care participă la Eurojackpot nu vând biletele EuroMillions. Singura excepție este Spania, care participă la ambele tipuri de loterii.

În zilele noastre, audiența EuroJackpot înseamnă 270 de milioane de oameni, fără a lua în considerare acei oameni care joacă jocul online.

Pe 10 octombrie 2014, au fost făcute modificări în matricea loteriei. Câte combinații Powerball sunt acum? Pentru a afla răspunsul la această întrebare, va trebui să verificați toate combinațiile posibile disponibile pentru cincizeci de numere principale și zece Euro-numere. Înainte de 2014, existau opt numere EuroJackpot.

Cel mai mare câștig la Eurojackpot este de 90 de milioane de euro, cifră care a fost atinsă în mai multe rânduri. Deoarece aceasta reprezintă limita jackpot-ului jocului, acesta nu poate crește mai mult odată ce atinge acest nivel. Primul posesor de bilet care a câștigat 90 de milioane de euro a fost un ceh, care a potrivit toate cele cinci numere principale și două euro-numere la extragerea de vineri, 15 mai 2015.

Câștigătorul, care și-a cumpărat biletul Eurojackpot în orașul Pardubice, a ales să rămână anonim și a avut nevoie de aproape trei săptămâni pentru a se prezenta, după ce a petrecut timp gândindu-se ce să facă cu noua sa avere. La ridicarea câștigurilor sale, el a ales să ia inițial 270.000 Kč (aproximativ 10.000 €) în numerar și apoi a plecat, insistând că trebuie să prindă un tren.

 

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro