Irina Loghin, Florin Piersic, Adrian Paunescu, Traian Basescu, Cristian T Popescu, Nadia Comanesci in topul preferintelor

Stiati ca Irina Loghin este considerata de cei mai multi cetateni ca cea cea mai importanta personalitate muzicala in viata? Si ca Florin Piersic este cel mai mare actor, Adrian Paunescu – cel mai mare scriitor, Traian Basescu – cel mai mare politician in viata, Cristian Tudor Popescu – cel mai apreciat jurnalist, iar Nadia Comanesci – cea mai mare sportiva a romanilor?
Daca aceste lucruri le-ati cunoscut din alte studii si cercetari sau le-ati intuit demult, probabil ca nu stiati ca Irina Loghin are cei mai multi admiratori printre votantii PSD, Angela Similea – printre nehotarati, Mariana Nicolesco – printre alegatorii PD, Ion Dolanescu – printre votantii PNL, iar Tudor Gheorghe – printre alegatorii PRM.
Cum probabil nu stiati ca, dintre actori, Florin Piersic e apreciat cel mai mult de PSD-isti, Stela Popescu – de nehotarati, Alexandru Arsinel – de PNL-isti, iar Maia Morgenstern – de PD-isti.
Sau ca, in ciuda criticilor aduse presedintelui Basescu, Mircea Dinescu are cei mai multi simpatizanti printre PD-isti, pe cand alegatorii liberali ii considera pe Ana Blandiana, Gabriel Liiceanu si Nicolae Manolescu cei mai mari scriitori romani in viata.
Sondajul BCS pe care l-am efectuat in aceasta luna mai arata si alte lucruri surprinzatoare: ca Bogdan Olteanu are cei mai numerosi admiratori printre alegatorii PD, la fel ca si Mona Musca, iar Gheorghe Ciuhandu este apreciat cel mai mult de nehotarati.
Sau ca Andreea Esca, Robert Turcescu, Dan Diaconescu si Cristian Tudor Popescu se bucura de cea mai mare pretuire ca jurnalisti in primul rand printre votantii PD, pe cand liberalii in considera pe Emil Hurezeanu cel mai mare jurnalist in viata.
Si ca Nadia Comaneci e admirata in primul rand de alegatorii PD, pe cand Gheorghe Hagi de nehotarati, iar Razvan Lucescu – de votantii PNL.

(Bruno Stefan – presedinte BCS)