Ionut Lupescu acuzat ca pedepseste publicul timisorean

Intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al politehnicii Timisoara, Marian Iancu, presedinte Consiliu de Administratie FCU Politehnica Timisoara Invest SA acuza decizia directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu de a mari pretul biletelor pentru meciul Romania - Slovenia:

" Directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu, isi continua atacurile impotriva intereselor Timisoarei fotbalistice. Lupescu a ales ca preturile la jocul Romania – Slovenia sa fie exorbitante tocmai pentru ca publicul timisorean sa vina in numar redus la stadion, iar disputa cu Olanda sa se desfasoare in alt oras. Este clar, pentru noi, ca mutarea Kaiserului (ce porecla nemeritata!) constituie o pedeapsa la adresa fanilor care l-au fluierat la finala Cupei Romaniei in momentul cand i-a fost rostit numele. Este o miscare marsava a acestui personaj trist, necalificat pentru postul cu care a fost rasplatit pentru tradarea lui.
Desi preturile biletelor sfideaza marea masa a microbistilor, ii rog pe toti iubitorii fotbalului din Timisoara sa vina la stadion si sa arate ca nemernicia unui astfel de om nu poate sa distruga imaginea unui public cu adevarat campion! Poate niciunde in tara reprezentativa noastra nu este atat de iubita si de respectata cum este la Timisoara.
HAI ROMANIA!

Marian Iancu, presedinte Consiliu de Administratie FCU Politehnica Timisoara Invest SA
"

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro