Ion Craciunescu il sustine pe Gica Popescu la sefia Federatie Romane de Fotbal

iunie 4, 2009

Ion Craciunescu a deschis seria intalnirilor de la videochat-ul Sportlaminut.ro. Timp de o ora utilizatorii site-ului www.sportlaminut.ro au avut intalnire cu fostul arbitru care a raspuns live intrebarilor venite din partea microbistilor.

Intr-o discutie moderata de Stefan Beldie si Daniel Marton, Ion Craciunescu a vorbit despre sansele pe care Mircea Sandu le are in cursa pentru un nou mandat la Federatia Romana de Fotbal, alegeri care vor avea loc in anul 2010. De asemenea, fostul arbitru a declarat ca il sustine pe Gica Popescu, daca acesta ar dori sa candideze la sefia Federatiei. Acesta nu a ocolit nici subiectul DNA si a precizat ca Florin Prunea ar fi trebuit inlaturat din cadrul Federatiei dupa ce s-a autodenuntat.
Referindu-se la arbitrii de top din Romania, Ion Craciunescu i-a nominalizat pe Cristi Balaj si Alexandru Tudor, dar si pe Dragos Istrate, arbitru din Liga II.
Ion Craciunescu este primul invitat la videochat-ul SportLaMinut.ro, urmand ca pasionatii de sport sa participe in fiecare saptamana la noi sesiuni de videochat moderate de Stefan Beldie si Daniel Marton. Userii ii pot regasi pe cei doi si in calitate de sustinatori de dezbaterii saptmanele pe teme sportive gazduite de SportLaMinut.ro.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro