Invitatii pentru botez

Cand vine vorba de alegerea invitatiilor pentru nunta trebuie sa iei in calcul fie paleta de culori tematice pentru eveniment, fie sunt alese astfel incat sa se potriveasca cu rochia sau buchetul miresei sau cu tema stabilita pentru evenimentul in sine.

Cand vine vorba insa de alegerea invitatiilor pentru cel mic, nu putem spune ca avem ceva restrictii, mai ales ca astazi nimeni nu alege lucruri albastre pentru ca e vorba de un baietel si lucruri roze pentru fetite.

Daca optati pentru invitatii personalizate, interesati-va din timp daca firma de la care vrei sa faceti comanda poate sa faca acest lucru. Atentie sporita daca pe invitatii vreti sa imprimati o poza cu cel mic, calitatea imaginii trebuie sa fie una superioara, indiferend daca poza este alb negru sau color. La Boutique Wedding veti gasi cateva modele ieftine si deosebite de invitatii pentru botez pentru cel mic.

De asemenea, daca vrei sa personalizati textul de pe invitatie, sau nu ,trebuie sa fiti atenti la fontul si culori folosite astfel incat textul sa fie lizibil si bineinteles totul sa arate bine. Si nu in ultimul rand si plicurile trebuie sa fie alese astfel incat impreuna cu invitatie in sine sa formeze un tot complet.

Puteti opta pentru invitatii ce au in compozite si alte elemente,cum fi spre exemplu o funda din satin sau elemente 3d cum ar fi un cap de animal, care pot fi interiorul invitatiei, pe prima coperta a ei sau poate chiar pe plic.Totul este la latitudinea voastra.

Pe boutiquewedding ai invitatii de botez la preturi mici si dichisite astfel incat sa satisfaca orice cerinta si exigenta.


» Preluat de pe LivePr.ro
Invitatii pentru botez