Invitatie la iahting: Regatta Marii Negre - Cupa Kaliakria

aprilie 22, 2008

Yacht Club Balchik, impreuna cu Federatia Bulgara de Navigare, organizeaza in perioada 29 mai -1 iunie Cupa Kaliakria – Regatta Marii Negre. Evenimentul, considerat a fi cel mai important eveniment de iahting din Bulgaria, va avea loc in zona dintre golful Balchik, capul Kaliakra si Kranevo.

Yacht Club Balchik este unul dintre primele cluburi de sporturi maritime din Bulgaria si a adunat generatii intregi de navigatori de-a lungul timpului. Cea mai importanta realizare a clubului a fost “Balchik Regatta”, competitie care a avut loc in Octombrie 2007 si s-a dovedit a fi o experienta incantatoare atat pentru participanti, cat si pentru organizatori.

Cupa Kaliakria – Regatta Marii Negre isi propune sa depaseasca succesul de care s-a bucurat Balchik Regatta. Clubul de iahting Balchik, impreuna cu partenerul principal al evenimentului, Linexa Property, vor sa transforme Cupa Kaliakria intr-un eveniment anual international si intr-una dintre cele mai importante competitii de navigare cu iahturi.

Participarea la Cupa Kaliakria este gratuita pentru ambarcatiunile eligibile. Sponsorii si Organizatorii vor asigura in mod gratuit locuri de ancorare pentru toti participantii, precum si tarife preferentiale de cazare la hotelurile din zona. Aplicatiile pentru participarea la Regatta vor fi acceptate de Yacht Club Balchik pana pe data de 10 mai 2008. Inregistrarea participantilor va avea loc in zilele de 29 si 30 mai, ìar instructiunile de navigare vor fi puse la dispozitia competitorilor in momentul inregistrarii.

Birourile Cupei Kaliakria 2008 – Regatta Marii Negre vor fi situate in “Marina Cty”, Marina Blachik si pe perioada cursei, la bordul navei Comisiei Regattei.

Formularul si conditiile de participare le puteti gasi la urmatoarea adresa: http://www.rezidential.net/cupa-kaliakria.pdf

Partenerul principal al evenimentului, Linexa Property Group, este dezvoltatorul unui ansamblu rezidential de lux in golful capului Kaliakra, in apropiere de Balchik. Pe langa facilitatile de lux gen piscine, seminee, gradini luxuriante, ansamblul rezidential va beneficia de serviciile celei mai prestigioase companii bulgare de management al proprietatii, compania Home Care, care se va ocupa si de inchirierea locuintelor in system time-share.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro