Inventie: Toalete private pentru barbatii rusinosi

decembrie 11, 2015

Pentru multi barbati utilizarea toaletei alaturi de alti barbati le poate transmite un sentiment de rusine. Dar avem o veste buna pentru cei care sufera de aceasta problema numita "sindromul vezicii urinare rusinoase". Este vorba despre o noua inventie care le va schimba viata. In ce consta de fapt solutia gasita? Privi-Pee asa cum este ea denumita, nu reprezinta nimic altceva decat o pelerina care se inchide de la gat in jos. La marginea materialului se afla niste ventuze care creeaza ca un fel de scut de aparare in jurul barbatului care se afla la toaleta.

"Privi-Pee" este realizata de retailer-ul online Plumbworld si va fi lansata in magazine intr-un viitor apropiat.

Thomas Mulrooney, asistent de marketing la Plumbword, a dezvaluit pentru prima data pelerina "Privi-Pee" intr-un blog personal in luna noiembrie, explicand ca aceasta inventie s-a bazat pe un studiu".

"Am descoperit ca 75% dintre barbatii intervievati in cadrul studiului au spus ca ar prefera sa foloseasca o toaleta privata decat sa utilizeze un pisoar alaturi de alti barbati. 30% dintre ei au spus ca au emotii cand incearca sa urineze langa alta persoana, fapt care inseamna ca ei nu pot urina deloc".
Psihologii explica acest fenomen prin faptul ca barbatii sunt preocupati ca altii se uita la ei si de aceea utilizarea unei pelerine le ofera mai mult comfort si intimitate.

Sursa: Mirror

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro