Invazie de viermi intr-un apartament din cauza unui cadavru in descompunere

De aproximativ o saptamana, o familie din East Dulwich, in sudul Londrei, traieste un adevarat cosmar.

Mai intai, Karen Davy a descoperit cativa viermi in bucatarie, dar a curatat cu grija toata camera, sperand ca incidentul sa nu se mai repete. Dupa ce au fost plecati din oras timp de doua zile, membrii familii au fost socati cand s-au intors si au gasit bucataria plina cu mii de viermi.

Karen a observat ca viermii par sa cada de la etajul superior, de unde se simtea si un miros insuportabil. Alarmata, femeia a chemat politia, iar echipajele sosite la fata locului au descoperit cadavrul unui barbat. Investigatiile ulterioare au aratat faptul ca Richard Williams, in varsta de 41 de ani, era decedat de aproximativ o luna, din cauze necunoscute inca.

Din pacate, chiar si la o saptamana de la gasirea cadavrului, apartamentul acestuia nu a fost curatat. De aceea, viermii continua sa cada in apartamentul de mai jos si incep chiar sa se transforme in muste. Cei patru copii ai familiei sunt ingroziti si nu mai mananca in bucatarie, in ciuda eforturile mamei de a curata si dezinfecta de fiecare data incaperea.

Citata de publicatia Mirror, Karen Davy a declarat ca a solicitat de multe ori ajutorul in acest sens la Southern Housing, o asociatie pentru apartamente. Reprezentantii acesteia nu pot interveni deocamdata, deoarece investigatiile politiei nu sunt inca finalizate.