Cerealele pot fi măcinate ca în vremea strămoșilor, într-o moară bio, cu pietre. Acest lucru este posibil de câteva săptămâni în satul Dobrun din Olt. Inițiativa aparține unui grup de cinci tineri fermieri care au dorit să aducă pe piață o făină produsă lent, cu mai multe calități nutritive, și care să se regăsească apoi în pâinea produsă în brutăriile din țară.
Moara cu pietre, inspirată din vremurile apuse, este una adaptată vremurilor actuale, fiind controlată electronic.
Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/
Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA
Urmăriți-ne și pe Social Media:
https://whatsapp.com/channel/0029VaCnS0e4Y9luISUdOk1n
Tweets by euronewsro
https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania
@euronews.romania
Sursa: Youtube / Euronews Romania
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro