Interzis in toate barurile din Londra pentru urmatorii 25 de ani

Un barbat din Marea Britanie a primit o sanctiune record pentru comportament antisocial. In urma unui ordin judecatoresc, acestuia i-a fost interzis accesul in toate cele 35.000 de localuri autorizate din Londra Mare pentru urmatorul sfert de secol.

Rodney Williams avea obiceiul de a pleca din toate barurile in care isi petrecea timpul cu gentile clientilor. Dupa ce a recunoscut 13 furturi de acest fel, hotul a fost condamnat la 4 ani de inchisoare, primind si interdictia de a mai intra in locatiile care comercializeaza bauturi alcoolice.

Dupa iesirea din inchisoare, barbatul va putea cumpara astfel de bauturi doar din supermarketuri. De asemenea, daca intentioneaza sa-si petreaca timpul liber intr-un bar, acesta va trebui sa solicite permisiunea proprietarului, explicandu-i in prealabil termenii si motivele primirii ordinului judecatoresc. In caz contrar, va risca sa intre din nou la inchisoare.

Se pare ca este prima data cand un tribunal a acordat un astfel de ordin judecatoresc, interzicand accesul unui infractor in toate locatiile autorizate din Londra Mare. Investigatorii au declarat insa ca aceasta situatie poate reprezenta un precedent foarte bun, care sa reduca tentativele hotilor de a comite furturi in baruri.

Sursa: Metro