Interventie „speciala” a politistilor chemati in ajutor pentru tipetele unei femei

In urma apelurilor primite de la oamenii ingrijorati care au auzit tipetele femeii, Sectia de Politie Metropolitana londoneza a decis sa trimita un elicopter la Hampstead Heath pentru a vedea ce se intampla.

 

Nici vorba insa de vreo femeie suferind de o criza, cum au crezut initial oamenii legii. Indragostitii pe care i-au gasit politistii nu se aflau in niciun pericol (ba chiar dimpotriva!), dupa cum a anuntat ulterior Sectia de Politie, cu subinteles, pe pagina oficiala de Twitter.

 

Amuzat, un cititor a comentat ironic: „Se curtau sau se cuplau?”, fara a primi insa raspuns de la oficialii sectiei de politie.

 

Nu este primul caz de acest gen in cadrul politiei londoneze, ale carei elicoptere pot deveni astfel faimoase pentru prinderea infractorilor, dar si (sur)prinderea momentelor romantice. La inceputul acestui an, un alt elicopter de politie a inregistrat din aer o emotionanta cerere in casatorie. Si acest eveniment a fost marcat printr-o postare similara pe Twitter: „Credem ca am descoperit cel mai romantic baiat din Londra” au scris politistii pe pagina oficiala.

Sursa: METRO