Internet&Mobile World, cel mai amplu eveniment de business dedicat industriei de online & mobility

iulie 20, 2012

Internet&Mobile World, cel mai amplu eveniment de business dedicat industriei de online & mobility, va avea loc in Bucuresti in perioada 19-21 Septembrie. 75 de expozanti care propun solutiile de business smart ale momentului, 30 de speakeri internationali de elita, peste 70 de sesiuni cu experti de top ai industriei de internet&mobile, 10 seminarii-industry focus, gazduite pe trei scene, sunt elementele care se reunesc timp de trei zile intr-un concept unic pe piata locala. Contextul creionat astfel devine sursa necesara pentru companiile si managerii care vor sa creasca profitabilitatea business-ului pe care-l conduc prin prezenta in online, indiferent de industria de care apartin.

Conceput pentru a facilita interactiunea dintre dezvoltatorii de solutii cu aplicabilitate in online si managerii structurilor care le pot necesita, Internet&Mobile World are o puternica dimensiune aplicata. 75 de companii expozante ofera dimensiunea concreta si contextul necesar generarii de noi proiecte de business. Acestea propun solutii care pot ajuta un business sa creasca prin solutii de digital marketing, social media, web 2.0, content management, connectivity, hosting & infrastructure, online security, eCommerce, mobile apps, web design & development.

Expo-conferinta va reuni pe parcusul celor trei zile peste 30 de speakeri internationali si locali de top, profesionisti care prezinta cele mai actuale tendinte, cu aplicabilitate in business, din domenii precum digital marketing, social media, online security, e-services & e-government. Trei sali de conferinta vor gazdui seminarii si dezbateri unde accentul va merge catre case study-uri, campanii, solutii inspirationale, aplicate, cu abordari cat mai eficiente, pentru companii din gama complexa a celor mai dinamice industrii ale momentului.

Reprezentantii Facebook au programat un seminar exclusivist pe teme aplicate de business, conceput si dedicat pentru marketing manageri. In acelasi cadru, membrii Google Londra vor sustine o sesiune cu insight-uri pretioase pentru reprezentantii mediului de business.

O selectie a celor mai exclusiviste agentii digitale worldwide a confirmat deja prezenta, dintre ele facand parte R/GA London, cea mai premiata si mai apreciata agentie de digital la nivel global, selectata agentia anului la Cannes Lions si "Mobile Agency of the Year" la OMMA New York. Agenda este pigmentata si de prezenta exotica a unei complexe structuri de comunicare la nivel global, Dentsu, un gigant al serviciilor de marketing care se origineaza in Tokyo. Cotata a doua agentie din lume, aceasta va fi reprezentata la IMWorld prin liderul agentiei de digital, Dentsu Mobius din Singapore.

Achtung! si Jung von Matt, Media CO, Getty Images, HTTPOOL, Redweb, MEC Global se afla printre selectia companiilor care vor prezenta case study-uri si campanii reusite, cu rezultate spectaculoase si premii internationale, proiecte dezvoltate pentru cele mai exigente branduri ale lumii precum Volkswagen, Microsoft, MasterCard, Aston Martin sau Nike.

Infuzia de informatie inspirationala oferita in cotextul seminariilor este dublata de zona practica, cea care asigura aplicabilitatea lor imediata in cadrul proiectelor de business. Cateva dintre numele care vor oferi solutii de business in zona expozitionala a evenimentului sunt Brandfusion, Chronos, City Bank, Conectoo, Dynamic Web, Ericsson Telecommunications, Exe Software, HTTPOOL, Infinit Solutions, Innobyte, Libra Internet Bank, MEC Global, Mediapost Hit Mail, Media Sat, Mind Treat Studios, Mobixera, Momobi, Navidoo, Omnilogic, Padicode, Seo Monitor, SMS Highway, Syscom Digital, Telcor Communications, Total Soft, Transart, Zitec.

Internet&Mobile World asteapta in cadrul primei editii peste 3000 de vizitatori - 2700 de reprezentanti din mediul de business si 300 de dezvoltatori de aplicatii de online si mobile.

Accesul se face pe baza de preinregistrare, iar biletele pot fi procurate online in perioada 19 iulie - 21 septembrie.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor sai: IBM si Ericsson - Gold Partners si SEO Monitor - Online Partner.

Sponsorii evenimentului sunt MEC Global, Omnilogic, Zitec, Outbox, HTTPOOL, White Image, Mind Treat, Padicode, Transart, Simplus si Syscom Digital.

Fiind un eveniment dedicat industriei de internet si mobility, acesta este sustinut si de partenerii sai institutionali: IAB, ANIS, ISOC si Eurocloud.

Internet&Mobile World se bucura de sustinerea publicatiilor de profil si de business, iar partenerii media ai evenimentului sunt: Ziarul Financiar, Business Magazin, Mediafax, Chip, Cariere, Digital trends, BBC Science Focus, B2B Advertising, Elevate, MarketingPortal.ro, Mobile-news.ro, News Outdoor, Trafic.ro, Playtech.ro, Startups.ro, IQads, PC World, Market Watch, Elevate, Manager.ro, Comunicatedepresa.ro, Computerworld.ro, IT Trends, Transfer.ro, Radio Guerilla, TVR, Money Channel, Fokus Digital Services si Rentrop&Straton.

Pentru mai multe detalii si un update constant al agendei IMWorld puteti accesa www.imworld.ro

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro