Internationalele Romaniei la Bamdinton

 Intre 18 si 21 Martie 2010 la Timisoara se desfasoara un frumos spectacol sportiv, la care s-au inscris 188 de jucatori din 28 de tari!

Anul acesta a cincea editie a turneului international de badminton Banuinvest se va desfasura intre 18 si 21 Martie la complexul sportiv Banu Sport din Timisoara. S-au inscris in competitie 188 de jucatori din 28 de tari. Veti putea vedea jucand la cele mai inalte standarde jucatori din Australia, Irlanda, Japonia, Malaysia, Thailanda, Indonezia sau Singapore. La turneu participa de asemenea peste 50 de oficiali si arbitrii romani si straini. Arbitrul principal al turneului este din Ungaria si va avea o echipa de alti 16 arbitrii romani si straini, pe langa cei aproximativ 40 de arbitrii de linie.
Se vor juca toate cele cinci probe de concurs (simplu fete si baieti, dublu fete, baieti si dublu mixt). Sportivii romani au reusit calificarea pe tabloul principal doar la probele de dublu fete (perechile din Bacau A.Milon+F.Petre si A.Agu+D.Apostu) si la dublu mixt (ultimii de pe tabelul principal, F.Patroaica+A.Milon), restul romanilor inscrisi jucand in calificari la toate probele.

Turneul de badminton Banuinvest este singurul turneu international de badminton organizat in tara noastra si unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale acestui an din Timisoara. Sunt puse in joc premii de 5.000 euro si puncte in clasamentul mondial, turneul facand parte din Circuitul European de Badminton 2009/2010. Intrarea spectatorilor este libera.

Detalii si programul concursului gasiti pe pagina oficiala www.banuinvest-badminton.ro
Turneul se va desfasura la Complexul sportiv Banu Sport din Timisoara, Str. Ripensia Nr. 33 (langa stadionul Dan Paltinisanu).
www.banuinvest-badminton.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro