Intelec – servicii contabilitate in Constanta, pentru orice tip de firma

Firmele mici, medii si mari, abia infiintate sau deja cu ani de experienta, care cauta servicii contabile constanta la preturi corecte, se pot adresa companiei Intelec, solicitand o oferta dedicata. Preturile mici nu fac deloc compromis in privinta calitatii, astfel ca totul este la cel mai ridicat nivel profesional.

Serviciile de contabilitate oferite in Constanta sunt ideale atat pentru companii locale, cat si pentru firme din alte judete, care au insa activitate la nivel local, permanent sau doar pe perioada sezonului estival pe litoralul romanesc. Echipa Intelec este una extrem de experimentata in domeniu, cunoaste legislatia si verifica permanent orice modificari, pentru ca totul sa fie perfect. Se asigura procesarea tuturor documentelor in contabilitate, dar si partea de salarizare, declaratii, bilant etc.

In calitate de partener pe partea de contabilitate si HR, Intelec ofera inclusiv consultanta in domeniu, pentru ca mereu managerii / antreprenorii sa adopte decizii corecte. Birocratia nu trebuie niciodata ignorata sau tratata superficial, caci amenzile pentru eventuale omisiuni sau erori sunt extrem de mari in tara noastra! Cei de la Intelec pot oferi inclusiv asistenta in momentul in care exista diverse controale ale autoritatilor statului la sediul unei firme sau la punctele de lucru.

Pentru contabilitate constanta, preturile incep de la sub 300 de lei, pentru microintreprinderi cu activitate reduse si fara angajati. Chiar si cele cu angajati si un volum mai mare de documente au parte de preturi foarte mici, chiar si sub o suta de euro lunar – un cost considerat foarte bun pe piata de specialitate.

Un motiv in plus de incredere in capacitatea de lucru a celor de la Intelec este faptul ca aceasta companie este membra a grupului nemesis, un brand puternic pe piata de business din Constanta, cu prezenta in mai multe domenii. “Dupa o experienta de peste 30 de ani in domeniul contabil, inglobam astazi in ceea ce numim intelec – intelligent economics, solutiile cele mai eficiente din domeniul economic, carora le adaugam promptitudine si corectitudine pentru a va proteja in orice moment”, se mentioneaza pe website-ul companiei, disponibil la adresa intelec.ro.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro