InicInstal va pune la dispozitie instalatii sanitare pentru baie rezistente

martie 30, 2016

InicInstal este un magazin online care se ocupa cu distribuirea instalatiilor sanitare, avand o activitate de mai bine de 24 de ani in acest domeniu. Magazinul online pune la dispozitia clientilor o serie de modele la instalatiile sanitare pentru baie recunoscute pentru calitatea si rezistenta acestora in timp.

InicInstal si-a fixat ca obiectiv sa ofere potentialilor clienti servicii profesionale de proiectare si montare a instalatiilor termice, a celor de ventilatie, electrice, precum si a celor sanitare. Mai mult decat atat, magazinul online InicInstal comercializeaza si instalatii sanitare, electrice, de ventilatie si incalzire, dar si sisteme de avertizare in caz de incendiu.

Plecand de la aceste aspecte, magazinul online InicInstal pune la dispozitia clientilor solutii optime in vederea rezolvarii problemelor sanitare cu care se confrunta, solutii care sunt adaptate la nevoile si cerintele lor specifice. De asemenea, InicInstal ofera potentialilor clienti o echipa profesionala si cu experienta in domeniul instalatiilor sanitare, precum si un raport calitate – pret echilibrat si accesibil.

Din dorinta de a pune la dispozitia clientilor cele mai bune servicii sanitare, magazinul online InicInstal si-a ales o serie de parteneri producatori de instalatii sanitare din Romania care sunt recunoscuti atat pentru calitatea produselor date spre comercializare, cat si pentru profesionalismul de care au dat dovata de-a lungul timpului.

Pentru a oferii servicii sanitare complete, InicInstal ofera clientilor si posibilitatea de a dispune de asistenta tehnica in momentul in care acestia se decid sa achizitionze instalatii sanitare pentru baie, precum si altele.

Astfel, printre cei mai recunoscuti producatori pe care magazinul online Inicinstal i-a ales ca parteneri putem aminti TECE, DYSON, TEKA, VALVEX si multi alti.

Care sunt modelele de instalatii sanitare pentru baie pe care le puteti achizitiona de pe InicInstal?

Plecand de la ideea de a oferi potentialilor clienti o gama diversificata la modelele de instalatii sanitare pentru baie, magazinul online InicInstal urmareste cu mare atentie inovatiile care apar pe piata in acest domeniu si analizeaza cu profesionalism caracteristicile tehnice pe care instalatiile sanitare pentru baie trebuie sa le aiba pentru a fi considerate produse de calitate si rezistente. Astfel, printre cele mai cautate modele la instalatiile sanitare pentru baie pe care le puteti achizitiona online de pe InicInstal putem aminti :

· Set baterii pentru baie, model EKA AURA, de culoare alba. Acest pachet contine o baterie lavoar monocomanda, baterie bideu monocomanda de la TEKA si baterie pentru dus sau cada, tot monocomanda. Acelasi set este disponibil si pe negru

· Bateria pentru lavoar cu teava scurta dispune de montaj pe perete si are un gat mobil. Materialul utilizat in producerea acestui model de baterie pentru baie este alama

· Bateria pentru cada/dus normala, model Bugnatese Lady poate fi montata pe perete si are manerul in forma de stea, precum si comutator automat cada/dus

· Baterie pentru cabina dus, model Bugnatese Oxford, dispune de deviator automat. Are o greutate de 2.7 kilograme si beneficiati de garantie pentru o perioada de 24 de luni

Cum puteti comanda online instalatii sanitare pentru baie de pe InicInstal?

In ideea de a facilita comunicarea dintre potentialii clienti si echipa InicInstal, magazinul a creat o platforma online, usor de accesat, prin intermediul careia va puteti comanda online modelul de instalatii sanitare pentru baie de care aveti nevoie, fara a mai fi necesara deplasarea dumneavoastra la punctul de desfacere al magazinului. Astfel, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa completati un formular cu datele dumneavoastra de contact necesare inregistrarii comenzii in sistemul magazinului. Ulterior, comanda dumneavoastra va va fi livrata in cel mai scurt timp posibil, iar plata o puteti realiza fie in sistem ramburs in momentul sosirii comenzii, fie prin intermediul cardului bancar. Totodata, puteti comanda produsul dorit si prin telefon la urmatoarele numere 0248 .730. 930 si 0743. 156. 330 sau prin e-mail.

Altfel spus, nu ezitati sa intrati pe pagina web a magazinului InicInstal unde va puteti alege modelul de baterie pentru baie dorit.» Preluat de pe LivePr.ro
- InicInstal va pune la dispozitie instalatii sanitare pentru baie rezistente

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro