Inicinstal echipeaza spatiul de gatit cu instalatii sanitare de bucatarie la preturi avantajoase

martie 21, 2016

Pentru cei care isi doresc sa reamenajeze spatiile interioare ale casei cu mobilier si echipamente de ultima generatie, firma de instalatii Inicinstal este solutia. Incaperea in care micile sau exprimentatele bucatarese isi petrec timpul urmeaza sa fie echipata cu instalatii sanitare de bucatarie de cea mai buna calitate, comercializate de echipa cu o vasta experienta in acest domeniu, Inicinstal. Doar in magazinul online pus la dispozitie de firma de instalatii, aveti la dispozitie obiecte sanitare pentru bucatarie adaptate si celor mai exigente cerinte, astfel incat igiena sa fie perfect mentinuta, iar munca depusa in spatiul de gatit sa fie una pe cat se poate de placuta.

Instalatii sanitare pentru bucatarie de la A la Z, simplu de cumparat online

Daca sunteti in cautarea celor mai moderne si versatile obiecte sanitare pentru bucataria dumneavoastra, atunci Inicinstal este solutia. Doar aici, aveti la dispozitie zeci de modele de accesorii pentru mentinerea igienei si curateniei in bucatarie, impartite astfel:
• Baterii pentru bucatarie clasice;
• Baterii de bucatarie cu aspect vintage;
• Baterie cu prindere de perete;
• Baterii pentru bucatarie cu monocomanda;
• Chiuvete rotunde;
• Chiuvete cu o cuva si blat pentru scurgerea apei de pe vesela;
• Chiuvete pentru bucatarie cu doua cuve.
Fiecare dintre obiectele sanitare pentru bucatarie provin de la producatori de top si sunt de cea mai buna calitate, astfel incat rezistenta lor in timp sa fie o garantie oferita de firma de instalatii. Mai mult decat atat, toate produsele pentru instalatiile sanitare de bucatarie au un design placut si modern, pentru ca acestea sa se integreze perfect si intr-un spatiu dotat la nivel de ultima generatie.

Instalatiile sanitare de bucatarie sunt livrate direct la destinatie, de firma de instalatii Inicinstal

Pentru ca isi doreste sa le puna la dispozitia clientilor sai servicii de cea mai buna calitate, Inicinstal.ro, firma cu o vasta experienta in domeniul instalatiilor, ofera si livrare rapida a produselor pe care le comercializeaza, astfel incat dumneavoastra sa le primiti in cel mai scurt timp. Pe langa acest serviciu, Inicinstal mai ofera si montajul sistemelor sanitare complete, pentru ca acestea sa functioneze perfect, iar clientii sa fie siguri ca se vor bucura de performanta lor o perioada de timp indelungata.
Pentru comenzi, ii gasiti pe cei de la Inicinstal pe pagina web a firmei de instalatii, dar si la numerele de telefon 0743 156 330/ 0348 730 930. Echipa va raspunde oricaror intrebari si la adresa de e-mail [email protected].» Preluat de pe LivePr.ro
- Inicinstal echipeaza spatiul de gatit cu instalatii sanitare de bucatarie la preturi avantajoase

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro