Ingropata de vie: s-a trezit in sicriu dupa ceremonia de inmormantare

septembrie 29, 2014

Momente de groaza la inmormantarea unei femei, mama a doi copii, care a fost declarata moarta de catre medici. Dupa ce a pierdut lupta cu cancerul la numai 49 de ani, femeia, al carei nume nu a fost dezvaluit, a fost ingropata in cimitirul din orasul grecesc Peraia, situat la aproximativ 16 mile distanta de Salonic.

Cei prezenti au fost insa socati cand, la aproape o ora de la incheierea ceremoniei, au auzit tipete si batai in sicriul aflat deja la cativa metri sub pamant. Rudele si cunoscutii au chemat imediat politia si au inceput sa sape pentru a scoate sicriul la suprafata. Din pacate, femeia a fost gasita moarta. Martorii sustin ca aceasta a fost ingropata de vie si s-a sufocat din cauza lipsei de aer.

Medicii care au constatat initial decesul sunt sceptici cu privire la aceasta ipoteza. Acestia sustin ca este imposibil ca o persoana aflata in stare de rigor mortis, dupa cum au indicat toate testele efectuate, sa-si mai revina.

Cu toate acestea, rudele femeii intentioneaza sa depuna o plangere impotriva medicilor care i-au asigurat tratamentul pe perioada bolii. Cadavrul femeii va fi examinat in urmatoarele saptamani de un medic legist care va stabili circumstantele decesului.

Sursa: Daily Star

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro