Ingrijirea canapelei in functie de materialul din care este fabricata

Indiferent de stilul ales pentru amenajarea livingului, canapeaua este unul din articolele indispensabile pentru a intregi aspectul incaperii si pentru a desavarsi atmosfera comoda in care familia se reintregeste ori de cate ori are ocazia. Pentru a pastra aceste accesorii in cea mai buna conditie, serviciile de curatare canapele din Bucuresti vin in completarea ingrijirii zilnice a acestor piese de mobilier. Procesul de intretinere a materialelor din care este realizata canapeaua necesita o atentie sporita din partea utilizatorilor.

Ingrijire si curatare canapele din stofa

Canapelele cu tapiterie din stofa sunt ieftine, comode, confortabile si usor de intretinut. Utilizatorii trebuie doar sa indeparteze praful de pe tapiterie cu o perie de haine saptamanal, sa evite supraexpunerea canapelei la radiatii solare directe si sa o fereasca de umezeala sau de alti agenti atmosferici.

Se recomanda curatarea canapelei din stofa cu ajutorul metodelor moderne propuse de specialistii Curatampeloc.ro, dar si evitarea taierii, zgarierii materialului, frecarii su suprafete abrazive.

Ingrijire si curatare canapea din piele

Pentru a ingriji si a curata in mod corespunzator, utilizatorii acestora vor folosi doar o solutie compusa din apa calda cu sapun cu care vor sterge canapeaua usor, fara a o freca. O carpa moale umezita cu apa va fi utilizata pentru a sterge praful in fiecare saptamana de pe canapea.

Curatare fotolii la domiciliu | Curatare canapele din Bucuresti | CuratamPeLoc.ro

curatare fotolii la domiciliu

Nu se taie, nu se zgarie canapeaua din piele, nu se freaca cu substante abrazive si este necesara chemarea specialistilor in curatare fotolii la domiciliu chiar si pentru acest tip de material.

Ce presupun serviciile curatare canapele? Cum se desfasoara?

Curatarea si igienizarea canapelelor cu ajutorul serviciilor profesionistilor Curatampeloc are loc la domiciliul clientilor, deplasarea fiind gratuita pe raza capitalei. Pretul servicilor de curatare este foarte avantajos, comparativ cu achizitionarea unei canapele noi. De asemenea, tehnologia cu injectie-extractie folosita este realizata cu ajutorul unor instrumente moderne, dand rezultate foarte bune pentru orice tip de pata.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Ingrijirea canapelei in functie de materialul din care este fabricata