ING lanseaza Home Bank

După lansarea cu succes a platformei Self’Bank pe piaţa din România, ING oferă pentru clienţii săi serviciul Home’Bank, disponibil la orice oră, accesibil de oriunde în lume, pentru efectuarea operaţiunilor bancare fără numerar.

În câteva secunde, prin accesarea adresei www.homebank.ro, clienţii ING pot efectua în deplină siguranţă: transferuri în lei din contul curent către un alt cont deschis la ING Bank sau la altă bancă, administrarea liniei de credit Extra’ROL, schimburi valutare, vizualizarea soldurilor şi a istoricului tranzacţiilor din ultimele 6 luni.
Serviciul de operaţiuni bancare prin internet, Home’Bank, este consecvent principiului promovat prin Self’Bank, unde fiecare client îşi poate administra singur situaţia financiară. Aceleaşi operaţiuni accesibile la Multimat în Self’Bank, la oricare din cele 100 ING Office-uri din ţară, acum sunt disponibile si prin Home’Bank, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
Pentru activarea Home’Bank nu e necesară instalarea unui soft suplimentar. Clientul (al cărui cont curent, Cont’ROL, a fost activat şi care a primit cardul VISA ataşat contului) va semna un contract în oricare ING Office sau sucursală ING din ţară, pentru a primi un cod unic de utilizator şi un dispozitiv numit digipass.
“ING asigură deplina securitate a operaţiunilor bancare prin utilizarea digipass-ului. Urmărim atât crearea celor mai confortabile soluţii, dar şi maxima siguranţă pentru clienţii noştri. Acum avem formula completă pentru a oferi tuturor libertatea de alegere şi mişcare. Complementar platformei Self’Bank (tranzacţii cu sau fără numerar), serviciul de internet banking Home’Bank oferă în plus clienţilor posibilitatea de a-şi administra situaţia financiară în orice moment, 24 de ore, oriunde aleg (fără cozi la ghişeu, fără timp pierdut pentru găsirea unui loc de parcare)” explică Directorul General al ING Bank, Dirk Serbruyns.
La ING, clientul poate acum decide când şi unde va accesa serviciile băncii, in funcţie de timpul pe care îl are la dispoziţie şi de modalitatea cea mai accesibilă.