ING inaugurează la Cluj-Napoca Centrul Regional de Servicii ...

septembrie 7, 2010

Parte a unui proiect regional demarat în 2008, crearea ING Service Center Europe serveşte raţionalizării şi optimizării operaţiunilor din regiune, îmbunătăţirii serviciilor pentru clienţi si creşterii eficienţei activitatii de asigurari de viaţă. Iniţiativa constituie, totodată, o dovadă a felului în care corporaţia îşi onorează promisiunea de a menţine drept priorităţi grija faţă de oameni şi receptivitatea la nevoile lor.
ING Service Center Europe din Cluj-Napoca va unifica activităţile departamentelor Financiar, IT, Risc si Operaţiuni, oferind servicii comune de back-office pentru clientii de asigurari din ţările ING Asigurări Europa Centrală, urmând ca activităţile de marketing şi vânzări să se desfăşoare în continuare la nivel local, în fiecare ţară din regiune.
Aplicând principiul potrivit căruia cea mai profitabilă investiţie o reprezintă investiţia în oameni, ING Asigurari Europa Centrala creează prin ING Service Center Europe din Cluj-Napoca 300 de locuri de muncă pe plan local în 2010, urmând ca numărul acestora să crească la aproximativ 1000, până în 2013. De altfel, potenţialul uman de pe piaţa forţei de muncă locale a cântărit decisiv în alegerea Clujului ca sediu al ING Service Center Europe.
,,Forta de munca diversa si calificata pe care o oferim, flexibilitatea si seriozitatea resursei umane, diversitatea domeniilor pe care le putem acoperi din acest punct de vedere sau multiculturalismul potenţialilor angajaţi reprezintă atuurile extraordinare ale pietei locale. Li se adaugă deschiderea autoritatilor şi proiectele de dezvoltare a infrastructurii urbane datorită cărora municipiul Cluj-Napoca se aliniază marilor capitale europene precum Budapesta sau Bratislava”, declară primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu.
Deschiderea oficială a ING Service ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - ING inaugurează la Cluj-Napoca Centrul Regional de Servicii ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro