Infografic despre curatenie realizat de Vulpea Pamatuf

Am inceput sa avem preocupari care tin de domeniul in care compania noastra activeaza, si anume domeniul serviciilor de curatenie, care este foarte ofertant, insa despre care se stiu foarte putine. Asa ca am inceput sa cautam, acesta fiind momentul in care ne-am dat seama ca, de fapt, numarul de cautari indica gradul de interes al populatiei legat de aceasta tema. Asa ca am ajuns la aceste informatii pe care le vedeti in infografic, alaturi.

Dar cel mai bine este sa vorbim putin despre el. Prima parte este un nivel al interesului la nivel national legat de curatenie, in general. Se poate observa ca interesul este unul constant din 2004 pana in prezent, cu cateva varfuri in anii 2005 si 2009. Aceasta constanta este un lucru bun, pentru ca presupune ca lumea nu si-a pierdut interesul in curatenie de-a lungul timpului.

Ceea ce s-a schimbat a fost raportul de interogari la nivel regional. Ne dam seama de acest lucru din urmatoarele doua bucati de infografic. Daca in prima putem sa vedem unele regiuni care au dezvoltat cel mai mare interes in perioada mentionata mai sus, in al doua, care se refera doar la anul trecut (2013), se poate observa o miscare a oraselor din aceste regiuni. Cu toate acestea, zona mare ramane aceeasi, sudul si estul tarii.

Abia aici avem primele date despe Bucuresti, regiunea in care ne desfasuram noi activitatea. Raportat la restul tarii, Bucurestiul nu sta foarte rau, dar nu este nici primul, asa cum ne-am fi asteptat. In schimb, este singurul la interogarile ce tin de servicii de curatenie, ca formula de interogare, dar si propriu-zis, pe diferite servicii.

Asadar, in urmatoarele grafice se poate vedea interesul bucurestenilor referitor la curatenia la domiciliu, servicii de curatenie si alte servicii specifice. Ponderea este foarte mare in ceea ce priveste interesul in sablarea cu gheata carbonica, ceea ce este un lucru foarte bine de stiut pentru noi.

In final sunt toate serviciile noastre de curatenie, pe arii de interes. Pentru orice fel de informatii va stam la dispozitie, iar pentru servicii de curatenie in Bucuresti, puteti apela la noi cu incredere.

» Preluat de pe LivePr.ro
Infografic despre curatenie realizat de Vulpea Pamatuf