INFO-LEGAL.RO – revista electronica de informatie pentru afaceri

A fost lansat proiectul Info-legal.ro – revista electronica de informatie pentru afaceri, proiect care isi propune sa puna in legatura tinerii profesionisti din domeniul consultantei cu managerii si persoanele cu putere de decizie din mediul de afaceri.

Info-legal.ro va da tinerilor juristi, economisti, avocati, contabili posibilitatatea de a fi cunoscuti de catre persoanele care au nevoie de serviciile lor, de competenta si experienta lor profesionala.

Adresandu-se mediului de afaceri, Info-legal.ro va oferi, bilunar, un newsletter abonatilor sai care va contine articole scrise de tinerii profesionisti, informatii utile din domeniul legal si financiar-fiscal, precum si profile de companii oferind astfel ocazia oamenilor de afaceri sa intalneasca noi parteneri pentru afacerile pe care le deruleaza.

Info-legal.ro va fi mereu alaturi de proiectele sociale care isi propun sa faca din locul in care traim un loc mai bun si mai placut, din societatea romaneasca o societate europeana moderna, iar din mediul de afaceri romanesc un mediu de afaceri profesionist si competitiv. In acest scop nu ne vom feri sa lansam campanii sociale fie ca ele vor avea ca punct de plecare echipa Info-legal.ro, fie ca ele vor fi doar promovate si sprijinite de noi.

Info-legal.ro este un proiect sustinut de societatea de consultanta Commercial Consult Company (www.commercial-consult.ro), societatea de contabilitate MCD Serv-Cont & Audit (www.serv-cont.ro) si societatea de online branding Interactivision (www.interactivision.ro) si este disponibil la adresa www.info-legal.ro.

Commercial Consult Company este o companie de consultanta juridica si comerciala din Bucuresti, dedicata activitatii companiilor mici si mijlocii. Cu o bogata experienta in domeniul consultantei juridice si de afaceri, compania reprezinta in acest moment clienti din domenii variate de activitate: IT&C, asigurari, publicitate, transporturi.

MCD Serv-Cont & Audit este o societate de contabilitate si audit financiar din Bucuresti ce furnizeaza servicii pentru intreprinderi mici si mijlocii din domeniul industriei lemnului, alimentar, IT&C, asigurari, consultanta.

Interactivision este o companie cu sediul in Bucuresti ce furnizeaza solutii de marketing, branding si prezenta online. Expertiza sa include consultanta, conceptia si implementarea de solutii integrate de imagine in mediul online.