Indiana Jones ii infurie pe comunistii rusi

mai 26, 2008

Membrii Partidului Comunist Rus au condamnat noul film Indiana Jones sustinand ca este o propaganda anti-sovietica si ca distorsioneaza istoria. Ei cer ca productia sa fie interzisa pe marile ecrane din Rusia, informeaza site-ul Yahoo News.
In film, Harrison Ford il joaca pe Indiana Jones, arheolog, care in 1957 se lupta cu un agent KGB, interpretat de Cate Blanchett, pentru a ajunge la un craniu despre care se crede ca este inzestrat cu puteri magice.
Comunistii rusi ii critica dur pe americani care nu stiu sa aprecieze ajutorul si sprijinul oferit de Rusia atat in al Doilea Razoi Mondial cat si in urma atacurilor teroriste ale lui Bin Laden. Dupa toate acestea americanii continua sa intoxice lumea cu propaganda anti-comunista.
Cu toate aceste critici, ultimul film din seria Indiana Jones se bucura de o mare popularitate in Rusia, unde a fost lansat saptamana trecuta pe 808 ecrane din tara, cea mai mare lansare de care a beneficiat in Rusia un film de la Hollywood.
Liderii comunisti ii acuza pe Harrison Ford si Cate Blanchett ca sunt actori de mana a doua care sunt in slujba CIA si propun ca acestia sa nu mai fie primiti in Rusia.
Partidul Comunist nu mai este ceea ce a fost. A cazut odata cu destramarea Uniunii Sovietice ale carei realizari le mai apara cu trup si suflet. Membrii sai spun ca generatiile nascute dupa prabusirea Uniunii Sovietice din 1991 au fost intoxicate cu productiile revizioniste de la Hollywood.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro