Incredibil! Un englez incepe sa bea in Manchester si se trezeste la Paris

noiembrie 25, 2013

Un tanar englez a reusit sa contrazica o credinta populara conform careia betivul isi gaseste intotdeauna drumul spre casa. Luke Harding a avut o noapte de pomina din care nu-si mai aminteste aproape nimic, dar s-a consolat a doua zi cu o plimbare prin Paris.

Luke Harding, un tanar de 19 ani din Manchester a inceput sa bea cateva beri prin cateva pub-uri din oras. La 4 dimineata, in timp ce mergea „pe sapte carari” catre casa a nimerit-o pe cea care duce catre Paris. Nu se stie prin ce fenomene paranormale, tanarul a gasit un bilet de avion catre capitala Frantei si a decis ca nu merita sa fie irosit. S-a hotarat imediat ca, in drumul sau spre casa sa treaca repede si prin Paris, poate sa mai bea o bere.

Harding s-a suit repede intr-un taxi, a mers repede la aeroport, iar pana sa se disipe aburii alcoolului a si fost la Paris. Nu-si mai aminteste cum a coborat din avion, cum a trecut de controlul vamal, dar cert este ca s-a trezit intr-o toaleta a aeroportului Charles De Gaulle din Paris.

Cand a realizat ce a facut a cautat urmatorul avion catre Manchester si a sunat-o pe mama sa sa-l astepte la destinatie. Cum mai avea opt ore pana la urmatoare cursa a facut o plimbare pe langa Turnul Eiffel sau Arcul de Triumf, pentru ca la un moment dat sa se delecteze cu un croissant si o cafea.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro