Incredibil! Un chinez isi amputeaza singur un picior

octombrie 15, 2013

Un chinez, satul sa se tot plimbe pe la doctori care sai propuna tot felul de tratamente pentru boala de care suferea, a decis sa ia problema in maini si sa rezolve situatia odata pentru totdeauna. Si-a amputat piciorul drept!

Zheng Yanliang, in varsta de 47 de ani a inceput sa simta dureri ciudate la picior in ianuarie 2011. A consultat mia multi doctori, iar toti i-au sugerat ca solutia finala ar fi amputarea. Deoarece nu avea bani sa plateasca pentru o astfel de operatie a fost nevoit sa-si ia inima in dinti si sa-si taie singur piciorul.

Mai mult, barbatul era nevoit sa scape rapid de piciorul bolnav daca vroia sa-si salveze viata. Starea sa de sanatate s-a agravat, iar doctorii i-au spun ca are sanse sa mai traiasca trei luni.

Dotat cu un cutit si cu un fierastrau, barbatul a reusit sa se opereze, iar acum se recupereaza bine dupa amputare. Din nefericire si piciorul stang are aceeasi soarta, va trebui amputat, iar Zheng se gandeste daca va face operatia singur sau de data aceasta va apela la ajutorul unui specialist.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro