Incredibil! O pianista poate ajunge dupa gratii pentru ca facea repetitii in casa

noiembrie 13, 2013

O pianista din Spania risca pana la sapte ani de inchisoare dupa ce a fost reclamata de vecinii sensibili la zgomot pentru ca repeta la pian zilnic. Vecinii, toleranti probabil cu zgomotele de bor masina nu au mai putut suporta muzica de calitate cantata la pian de catre tanara de 27 de ani, asa ca au dat-o pe mana autoritatilor.

Pianista este acum la mana justitiei, iar la finalul procesului risca pana la sapte ani de inchisoare pentru ca si-a deranjat vecinii, nu o data, ci de cinci ori pe saptamana, timp de cateva ore in fiecare zi. Mai mult, vecinii pianistei cer despagubiri pentru ca au suferit daune psihice din cauza poluarii fonice pe care o raspandea tanara.

Vecinii au adus si rapoarte medicale pentru a-si sustine cauza. Unii au ajuns sa manifeste o serie de afectiuni ca insomnia, anxietatea, atacuri de panica sau chiar probleme ginecologice. Pentru toate aceste probleme arunca vina pe muzica de pian.

Pianista se apara spunand ca nu repeta acasa foarte des deoarece, facand parte dintr-o orchestra, era foarte mult plecata in turneu. Rar, mai avea ocazia sa repete in weekend.

Una dintre vecine sustine chiar ca a dezvoltat o adevarata fobie fata de pian. Nici macar nu mai poate vedea instrumentul muzical in filme sau poze.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro