Incredibil: O pereche de gemeni din Anglia au pielea de culori diferite

iulie 6, 2015

Bobby si Riley George, in varsta de aproape 4 ani, au fost nascuti la jumatate de ora diferenta, avand amandoi pielea deschisa la culoare. Gemenii s-au nascut la Spitalul Universitar din Londra, in octombrie 2011. Cu timpul, pielea copiilor a inceput sa se schimbe, astfel incat, ochii intunecati ai lui Bobby au devenit albastri, in timp ce pielea lui Riley a devenit mai colorata.

Mama baietilor, Abigail Tongue, in varsta de 22 de ani are pielea de culoare alba, iar tatal Richard George, este creol. "Cand era insarcinata, faceam glume cum ca unul ar putea fi negru ca si mine si unul alb ca si Abbie dar nu ne-am gandit nicio clipa ca se va intampla acest lucru.", a spus Richard.

Abigail a declarat: "Nu-mi vine sa cred ca avem doi copii cu pielea de culoare diferita. Este un miracol si un lucru neobisnuit". Culoarea pielii celor doi frati ii induce in eroare pe oameni, astfel incat in momentul in care Bobby si-a rupt piciorul in 2012, doctorii nu puteau crede ca cei doi baieti erau frati gemeni.

Sursa: Metro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro