Incredibil dar adevarat! O blonda isi anuleaza creierul prin hipnoza

februarie 20, 2014

Pasiunea unei femei pentru papusile Barbie nu are limite. Cele mai sensibile par sa fie blondele trecute de prima tinerete, care manifesta o pasiune atat de puternica incat sunt gata la orice sacrificiu pentru a fi o replica vie a papusilor pe care le iubesc.

O astfel de fana, pe numele ei Blondie Bennett nu s-a lasat pana cand nu a obtinut un look similar cu al papusilor, iar acum vrea sa-si anuleze creierul pentru a se apropia cat mai mult de idealul pe care si l-a ales in viata, papusa Barbie.

Blonda a recurs la terapie prin hipnoza prin care spera sa scape de sinapsele inutile si sa-si anuleze neuronii care si asa sunt aproape amortiti.

In varsta de 38 de ani, Blondie a trecut de faza tratamentelor cu botox si a operatiilor estetice care i-aui oferit look-ul „ideal”, iar prin hipnoza urmareste sa-si atinga si idealul cognitiv. Sedintele de terapie prin hipnoza par sa dea rezultate, femeia declarand ca s-a pierdut in drum spre casa mamei sale, adresa la care si-a petrecut toata copilaria si adolescenta.

Intrebata de ce vrea sa fie ca Barbie, Blondie raspunde degajata: „Cine nu si-ar dori sa fie Barbie? Are cea mai frumoasa viata. Toata ziua se preocupa sa arate bine si sa mearga la cumparaturi... Nu are nici o grija”, scrie Metro.co.uk.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro