Incredibil dar adevarat! O blonda isi anuleaza creierul prin hipnoza

Pasiunea unei femei pentru papusile Barbie nu are limite. Cele mai sensibile par sa fie blondele trecute de prima tinerete, care manifesta o pasiune atat de puternica incat sunt gata la orice sacrificiu pentru a fi o replica vie a papusilor pe care le iubesc.

O astfel de fana, pe numele ei Blondie Bennett nu s-a lasat pana cand nu a obtinut un look similar cu al papusilor, iar acum vrea sa-si anuleze creierul pentru a se apropia cat mai mult de idealul pe care si l-a ales in viata, papusa Barbie.

Blonda a recurs la terapie prin hipnoza prin care spera sa scape de sinapsele inutile si sa-si anuleze neuronii care si asa sunt aproape amortiti.

In varsta de 38 de ani, Blondie a trecut de faza tratamentelor cu botox si a operatiilor estetice care i-aui oferit look-ul „ideal”, iar prin hipnoza urmareste sa-si atinga si idealul cognitiv. Sedintele de terapie prin hipnoza par sa dea rezultate, femeia declarand ca s-a pierdut in drum spre casa mamei sale, adresa la care si-a petrecut toata copilaria si adolescenta.

Intrebata de ce vrea sa fie ca Barbie, Blondie raspunde degajata: „Cine nu si-ar dori sa fie Barbie? Are cea mai frumoasa viata. Toata ziua se preocupa sa arate bine si sa mearga la cumparaturi… Nu are nici o grija”, scrie Metro.co.uk.