Incalzitoare Sigma Tools

Desi sunt multe motive de bucurie atunci cand vine anotimpul rece, in special pentru cei mici, noi, adultii incepem sa ne punem si semne de intrebare cu privire la modul in care ii vom face fata vremii si temperaturilor joase de la adapostul locuintei noastre. Si odata cu aceste intrebari, incepem sa cautam alternative, incercand sa gasim cele mai bune solutii.

Asadar, cum alegem solutia de incalzit potrivita? Ce luam in calcul atunci cand alegem?

Posibilitatile de moment sunt numeroase, ceea ce implica de multe ori o documentare destul de riguroasa. Trebuie sa stim ce ne dorim si in ce pret ne incadram, doua puncte de plecare esentiale, care ne va usura mult alergatura. Intr-un apartament este foarte posibil sa ne gandim sa optam pentru solutii de incalzire pe baza de gaz sau curent electric, iar daca locuim la casa, oscilam intre incalzitoare pe lemne sau electrice. Oricare ar fi situatia, nu ne putem imagina viata fara incalzire termica, iar optiunile de pe piata sunt proiectate astfel incat sa se adapteze atat preferintelor fiecaruia, cat si buzunarelor noastre.

Incalzitoarele cu lemne

Avantajele pe care incalzitoarele pe baza de combustibil solid le ofera sunt deloc neglijabile: obtii caldura cu bani putini, putand folosi drept combustibil de la lemn la carbuni si la rumegus. Pentru ca lemnul arde la temeratura ridicata si o perioada destul de mare, se va incalzi nu doar incaperea in care este instalat incalzitorul, ci si cele adiacente, in acelasi rimp reducand semnificativ condensul din aer. Incalzitoarele pe baza de lemn au o durata de viata lunga si sunt sigure in privinta modului de utilizare. Iar pentru un randament si mai mare este recomandata izolarea peretilor locuintei. Acest tip de incalzitoare pot incalzi suprafete de pana la 480 de mp, putand fi folosite si in aprovizionarea cu energie termica a unor cabane si pensiuni. Deci, daca iti doresti o solutie care sa imbine utilitatea si pretul convenabil si daca locuiesti la casa, asta ar fi o varianta foarte potrivita. De asemenea, mai poti opta pentru acest sistem pentru incalzirea atelierelor, depozitelor, a spatiilor de tranzit sau pentru protectia impotriva inghetului in diverse sali. Asigura-te, totodata, ca incaperea este aerisita sau ventilata, pentru a asigura circulatia oxigenului.

Radiatoarele electrice cu infrarosu si radiatoarele cu ardere catalitica

Aceste tipuri de generatoare folosesc un sistem prin care radiatia electromagnetica genereaza aer cald. Incalzitoarele pe bază de radiaţii infraroşii poat emite pana la 86% de energie radiantă din energia pe care o foloseste. Avantajele acestora sunt caldura instantanee, faptul ca nu emite fum, nu are miros, nu provoaca umiditate, sunt silentioase si nu consuma oxigen. In acelasi timp nu favorizeaza producerea de praf si o poti seta la ce treapta de putere doresti.

Incalzitoarele electrice

Le poti folosi pentru pentru incalzirea spatiilor comerciale, industriale, a magazinelor sau a spatiilor de depozitare. Sunt usor de intretinut si utilizat, directioneaza eficient aerul cald si contin ventilatoare de eficienta superioara.

Alte tipuri de incalzitoare si de unde la poti cumpara

Mai poti opta, in functie de necesitati, pentru incalzitoare pe baza de ulei, pe baza de motorina cu ardere directa sau indirecta sau pe baza de gaz. Pentru orice varianta mergi, Sigma Tools iti ofera diverse varianta, pe care le poti consulta vizitand site-ul companiei.

» Preluat de pe LivePr.ro
Incalzitoare Sigma Tools