Inca un posibil ofertant pentru ELECTROPUTERE

Asociaţia Salariaţilor ELPAS Craiova a achiziţionat dosarul de prezentare a ELECTROPUTERE S.A., solicitând şi extinderea termenului pentru depunerea ofertelor de preluare a societăţii.

Ca urmare a acestei cereri, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a luat decizia de a prelungi termenul de depunere până pe data de 3 februarie 2006, ora 12. Această hotărâre se înscrie în politica AVAS de a asigura oportunităţi egale pentru toţi investitorii interesaţi de societăţile din portofoliul Autorităţii.

Reamintim că, pe parcursul actualului proces de privatizare, AVAS a mai luat în două rânduri decizia prelungirii termenului, din aceleaşi motive.

Pachetul de 62,8259% din acţiunile S.C. ELECTROPUTERE S.A. a fost lansat la privatizare în 21 noiembrie 2005.

ELECTROPUTERE este o societate mare, cu un capital social total de 12.416.795,4 RON. Conform anunţului de privatizare, structura acţionariatului şi pachetul de acţiuni oferit la vânzare de către AVAS se vor definitiva în funcţie de modificarea capitalului social al SC ELECTROPUTERE SA, în urma ieşirii din patrimoniu a unor active care au făcut obiectul unei hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile.

În aceste condiţii, AVAS va vinde întreg pachetul de acţiuni pe care îl va deţine la SC ELECTROPUTERE SA la data încheierii contractului de vânzare-cumpărare de acţiuni. (AVAS)