In varful celei de-a saptea minuni a lumii

Turistii au fost si sunt cei mai curiosi oameni de pe aceasta planeta.Innebuniti dupa peisaje si locuri misterioase,ei fac tot posibilul sa surprinda in fotografii privelisti care sa le ramana tiparite in minte si suflet si de ce nu,privelisti care sa le arate si celorlati oameni care nu au posibilitatea sau curajul sa se avante in calatorii cat mai diverse.

Asta s-a intamplat si in cazul unui grup de turisti rusi, care si-au propus sa descopere cum anume se vede lumea de pe varful celei mai mari piramide de pe platoul Giza. Ei au asteptat pana dupa asfintit,cand vizitele nu mai erau permise la piramidele din Giza, infoemeza DailyMail.co.uk.

Rusii au reusit sa evite paznicii ce protejau piramidele, permitandu-i fotografului Vitali Raskalov sa realizeze cateva imagini spectaculoase de pe celebrul monument. Raskalov a surprins in fotografii desertul din jurul platoului Giza si Sfinxul, cadrele fiind realizate de pe varful structurii inalte de 138 de metri.

Marea Piramida din Giza este cea mai veche dintre cele Sapte Minuni ale Antichitatii si totodata singura care se mentine intacta pana in ziua de astazi.

Adelina Elena Baciu
[email protected]
 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro