In Timisoara 48 de ore de muzica nonstop 26-27-28 mai

anonimTM prezinta weekendul celor 48 de ore de muzica nonstop 26-27-28 mai, strandul Rainbow, Timisoara

Se apropie vertiginos weekendul celor patruzeci si opt de ore de muzica non stop anonimTM. Deja de pe acuma puteti sa va faceti loc in program pentru ultimul weekend din luna mai, cand a 5-ea editie a evenimentului va avea loc.

Ideea de 48 de ore de party a venit acum 5 ani, cand ne gandeam cum sa facem ca un chef sa nu se termine dimineata si sa continue intreg weekendul. Rezultatul a fost o reusita.

48H a devenit evenimentul principal open-air al scenei breakbeat in Romania. Dupa 2001 cu Brigada Artistica Urbana si Grooveoholics, 2002 cu dj-ii Seba1394, Snow si Rancha, 2003 cu dj Lightwood si mc DoubleJ, si anul trecut cu dj Storm, Aphrodite, Phantom Beats si Ed2000 & Vela este timp pentru un alt pas inainte.

In 2006, in premiera pentru Romania, anonimTM ii prezinta pe:

Dj Bailey (metalheadz, BBC1xtra, intasound). Dj-ul si gazda renumitei emisiuni ‘Intabeats’ de pe BBC 1Xtra, Bailey este unul dintre cei mai buni dj de drum’n’bass actuali, membru marcant al legendarului label Metalheadz de unde provin si Goldie si Storm (aceasta din urma fiind cap de afis la 48H anul trecut)

Rennie Pilgrem (TCR, uk), dj-ul de breakbeat numarul 1 mondial, vine insotit de mc Chickaboo, ambii din partea labelul londonez TCR. Cei doi sunt cuplul numarul unu mondial la ora actuala in ceea ce priveste ritmurile breakbeat.

Kabuki (liquid V, precision breakbeat research, de) reprezinta scena drum’n’bass inca de la inceputurile acesteia. Un dj excelent si pionier al miscarii germane, Kabuki este foarte asteptat de catre publicul romanesc.

Circuit Breaker (viperJive, dangerous drums, lot49, de) este probabil cel mai cautat producator de breakbeat german la ora actuala. Piesele sale sunt hiturile cluburilor din toata lumea, si a acceptat imediat si miza celor 48 de ore.

Pentru anonimTM este important ca cei invitati sa mixeze sa aiba ceva de spus pentru publicul romanesc. Nici dj-ii romani nu vor fi mai prejos, line-up-ul la ora actuala consta in peste 20 de dj reprezentativi pentru miscarea nationala, care vor fi dezvaluiti in curand.

Anul acesta va aparea si o a doua scena muzicala, care va asigura suportul muzical pe perioada zilei cu soul, funk, nu-jazz si old school hip-hop, lasand loc genurilor consacrate dancefloor pentru scena mare seara.
Sound System-ul fidelizat va fi si anul acesta cu adevarat de invidiat.
Nici ‚traditionalul’ concus de Badminton nu va fi neglijat. Dupa succesul de anul trecut, cupa anonimTM va fi din nou pusa la bataie sambata dupa-amiaza.

Pe 26, 27 si 28 mai, strandul Rainbow din Timisoara isi deschide portile pentru cei peste 1000 de petrecareti asteptati in fiecare seara, cu corturile aferente si multa voie buna, pentru ca 48H inseamna in primul rand sa ne simtim bine impreuna