In premiera – cel mai rapid automat de cafea din lume

Bosch Electrocasnice lansează Gustino – cel mai rapid automat de cafea cu sistem pad din lume.

Bosch Electrocasnice aduce în premieră în România sistemul inovativ de preparare a cafelei cu pad-uri. Gustino revoluţionează tot ceea ce ştiaţi despre prepararea cafelei şi răspunde nevoilor unui stil de viaţă foarte dinamic. Mai mult, Gustino vine să transforme obiceiurile de consum şi stilul de viaţă, încorporând o tehnică inovatoare care vă oferă posibilitatea de a savura o cafea delicioasă oricând, chiar şi atunci când sunteţi pe fugă.

Spre deosebire de cafetierele clasice, automatul funcţionează exclusiv cu pliculeţe speciale de cafea, denumite pad-uri, cu ajutorul cărora obţineţi dozajul optim pentru prepararea unei cafele excelente, într-un timp foarte scurt.

Noul automat se poziţionează ca tehnică şi rezultate de preparare între un filtru clasic de cafea şi un espressor, pregătind fiecare ceaşcă de cafea în parte, prin fierberea apei, pentru un gust mereu proaspăt şi o aromă deosebită.

Pad-urile de cafea se introduc în compartimentul special al aparatului, iar printr-o simplă apăsare de tastă se alege dozajul dorit de apă pentru un gust intens sau pentru o cafea mai puţin tare. Cafeaua este preparată la o presiune de 2,5 barri, astfel încât aroma este extrasă în condiţii optime pentru un gust deosebit şi se formează o spumă delicioasă, care oferă savoare băuturii preferate. Tot acest proces de preparare nu durează mai mult de 36 de secunde – ceea ce constituie un adevărat record mondial de rapiditate!

În plus, Gustino oferă chiar şi opţiunea de preparare a ceaiului. Cu ajutorul aceluiaşi sistem cu pad-uri, automatul poate prepara chiar şi ceai.

Avantajele noului aparat sunt date atât de tehnologia inovativă Bosch, cât şi de detaliile şi funcţiile integrate. Astfel, duza reglabilă în înălţime, din oţel inoxidabil, pentru curgerea cafelei, se adaptează în funcţie de înălţimea ceştii iar cafeaua este turnată perfect în ceaşcă. Suportul pentru ceşti, din oţel inoxidabil, oferă suficient spaţiu pentru amplasarea a două căni. Astfel, este posibilă prepararea a două cafele în acelaşi timp.

Nu în ultimul rând, Gustino prezintă un sistem deosebit de igienic. Pad-urile de cafea sau ceai pot fi înlăturate uşor din aparat. Pentru prepararea unei cafele proaspete este suficientă introducerea unui nou pad, fără a fi necesară dozarea cafelei sau curăţarea aparatului.

Cu o putere de 1900 W, automatul ajunge imediat la parametrii optimi de funcţionare şi deoarece nu există timp de preîncălzire a apei, el poate fi oprit după fiecare cafea pregătită, economisind astfel energie electrică şi timp. În plus, Gustino este dotat cu un sistem de decalcifiere care îi asigură o durată mai mare de viaţă.

“Suntem încântaţi că lansăm şi pe piaţa din România cel mai rapid automat de cafea cu sistem pad din lume. Bosch Electrocasnice introduce în premieră acest tip de sistem, deschizând astfel o nouă nişă de piaţă şi impunând un nou stil de viaţă. Tehnologia integrată în noul aparat este concepută special pentru a oferi toate avantajele electrocasnicelor moderne: rapiditate, eficienţă, confort, igienă şi calitatea rezultatelor. Considerăm că acest tip de aparat răspunde foarte bine nevoilor persoanelor moderne şi active, care vor să se bucure de băutura preferată în cel mai scurt timp şi fără a depune efort. Gustino este cel mai rapid şi eficient aparat de preparare a cafelei din lume şi sperăm să fie primit foarte bine şi de consumatorii din România.” a declarat Ana-Maria Luca, Product Manager Bosch Electrocasnice.

Noile aparate vor fi comercializate în reţelele unora dintre cei mai importanţi retaileri din domeniul electrocasnicelor, la un preţ recomandat de 280 RON.
(Maximize Communications)